fröken julie

Rubriken har faktiskt två poänger denna afton! haha, den ena är att jag, linnette och emma hade ett mycket minnesvärt teaterframträdande ur denna pjäs, samt att jag kaffemyste med en liten fröken juli(a) idag. Så tack för en fin dag! Adioos!




cause along may come





När man liksom komme för långt bort ifrån varandra, och många saker kommer emellan. Man börjar prioritera saker som man vanligtvist inte brukar, man börjar sakta försvinna bort i en dimma av självupptagenhet. När man inte längre vet hur enkelt det är att lyfta upp telefonen och slå in tio siffror, när fingrarna inte längre förmår skriva de där fyra orden "hej jag saknar dig". Det händer så lätt. När man börjar fokusera på saker som inte är relevanta och skadar en annan människa. Då man glömmer bort saknaden efter en person och man inbillar sig att man klarar sig utan den. Det är då det brister. Hjärtat.

jag springer men hinner inte ifatt.

Braaaaaaaa ingrid! Missade just bussen, det är just på grund av detta som jag hellre cyklar, haha!
Nu ska jag kila ner till skolan där min kompanjon Kristoffer troligtvist sitter och väntar, ciaoo!


mycker vacker bild på mig & min vän Lina hahhahahha

sugarhoney fanny fanny

Tjooooosan ! Har haft en alldeles fin eftermiddag/kväll, där jag först blev överraskad med chokladmuffins och te av fanny, och avslutades med underbar gospelövning! Nu blir det idoooool! Ciaociao!


tusen slingrande tungor

Har just längtat lite till nästa asseresa tillsammans med My, hon jag & faffy kommer äga Köpenhamn! Det är väll det glädjeskapande jag har framför just nu, för nu är det mest plugg, plugg, plugg, teori, högskoleprov osvosv.
Har beställt min studentmössa idag(WOOOOOHOO).


Jaa..jag skulle kunna döda för pannkakor just nu

tired of math

Haft matte d prov. Vill stänga av hjärnan och sätta mig med en stoor kopp te framför gossipgirl. Men icke. Mer läxor kallar, bipbip.



min nya älsklingshalsduk från h&m

we turn the dirt with our palms cupped like shovels

Matteplugg är ingen höjdare. Snart blir det dock att muntras upp av en fin pojke.



Saknar flickan på bilden.

i am not a robot

stunder man sjunker in i minnernas hål, där det finns tankar som gör så ont samtidigt som man vill återuppleva om och om igen. Kvällens tankar och berättelser från olika människors liv är obytbara, underbara och en fullkomlig tankeställare. Det var mitt för ikväll, jag har haft en ruskigt (såväl vädret) (PARENTES) bra kväll. sleep tight.


exhausted

Göteborg var awesome på många sätt, bortsett från Linnettes stulna plånbok. En sväng förbi Markus som nu jobbar på JC på kompassen & avslutande middag med alla fina flickor!  Ikväll blir det vanliga myset med miss isaksson! Ciaoo!



Study-day?

NEJ FÖR VI FAR TILL GÖTEBORG!


ravenous

JAG DÖR AV HUNGER. Har lagat pannkakor till mig & min bror, men kan inte äta förräns mamma kommer hem, vilket lär dröja..IMORGON: Studiedag!




come and get me

Kort dag = hääääärligt! En smärre bildbomb fotat med mitt nya Tamronobjektiv:






buonasera

när skolan fortsätter efter skolslutet, hem & plugga matte med tre fina vänner. Appropå vänner, är det just det jag ska njuta av nu. Arrivederci.


oh crap, it's sunday!

Olles femtiårskalas var minst sagt kulkulkul, & sen vidare hem till Erik. Detta resulterar dock till att jag (deprimerande) dör på morgonen. Upp nio är ingen hit direkt. PLUS att resten av denna förbannade söndag kommer innehålla fysik, matte & kemi. HUR KUL??!! Haha. Annars önskar jag er en fin söndag. Ciao.


whimsical

Ja vet, jag är uppe tidigt, men idag ska det plingas på gitarren som en galning & fotas hudratals bilder med mitt nya, fina, älsklings objektiv, Tamron Macro ! Annars idag: 50årskalas.
Ciao


sjuttonde

FREDAG. Ikväll försvinner jag & ca tio tjejer till Björkeby och sjunger lite, tills dess; skola & stan.


take a walk with me




en promenad i det påbörjade höstmörkret är minst sagt underskattat. Så mycket färg, samtidigt så blått, mörkt, kallt. Alla bilder blir så olika.

L.B

Off to Linn Bobacken för lite mys, lunch & gitarrspel. Adioos!


well that's what I thought

har lärt mig att det är kostsamt med två fikastunder på stan, först amerikanska pannkakor på vasas med Linnette, och sen latte på claras med finaste Louise Brundin. Men ack så värt, haha. Har sjungit resten av rösten av mig på kvällens gospelövning, och jag ska sjunga solo på konserten på fredag, tur att den inte är i Jönköping!
Nu: te, idol & gitarren


no we won't get caught

Det är måndag & jag vaknar upp på min matta i kläderna från igår, oj jag var visst trött eftersom jag inte minns hur jag hamnade där. Irrar ner med cykeln för att möta upp två bra tjejer, vidare till skolan och alla mattetal. Sluta tidigare än vanligt, vilket ger en strimma glädje, men inte mer. Cykla hem i vetskap att jag snart ska ner & upp igen. Suck. Det här är måndag, min eviga tankedag, där jag går in i mig själv ordentligt och grubblar över orimliga ting. Tur att jag inte behövde vara här för någon idag, för hur kan jag vara där för någon annan när jag tar itu med att vara här för mig själv. Jag spelar massvis på Linnettes lånade gitarr, och skäms över att jag är så dålig. En smärre förkylning & mensvärk på det gör ingenting bättre. skriver osammanhängande blogginlägg och avundas fins vänner som skriver så att man ryser. Men jag vet att jag är bra som jag är, för det påpekade min lillebror idag.



liten ihopmix av två bilder

suddenly makes you

hade en som vanligt galet fin kväll med Lina, Elly & Frida. Nu är det söndag & jag har jobbat sen nio, ska jobba tills åtta. Fun huh? Anyway, ska kila iväg & vara till nytta. Ciao ciao!


work work work

Upp tidigt en lördag är ingen hit, men nu bär det av mot jobbet. & ikväll väntas födelsedagsfirande av två nyblivna artonåringar! Have a nice saturday.


is this some kind of hoax

dropp dropp dripp dopp dripp dropp dropp. stirrar på vattenkranen som inte riktigt går att stänga av. Den förr skinande kranen har blivit förstörd och täcks av en tunn, rostig, grön hinna. vattendropparna möts av det avskavda porslinet i handfatets botten, och inte änns ljudet av mössen hörs. vart är jag. varför är jag här ensam. vart är du.



shalalaa

Företagsdag-möte på IKEA-ingen kommer-sluta efter fem minuter-bibiloteket-kaffe-stan.

Ikväll blir det Vampyrer suger med Gustav, fient.

drop dead fingertop

AJJJJ, okej om ni var i mitt grannkvarter för ca 10 minuter sen, så är jag förvånad om ni inte hörde mitt skrik. Jag skulle precis ta ner datorn från ovanvåningen, la halvt ihop den med fingrarna som höll i "glipan", jag håller samtidigt kameran i andra handen, håller på att tappa kameran, vilket bidrar till att datorn kläms ihop mer och mer och mitt finger totalt kläms. Seriöst, det gjorde jäääävligt ont & jag skrek som en bebis och fick inte bort datorn från fingret, var tvungen att rusa till bodet, slänga ner kameran & försöka öppna datorskärmen, vad händer då?? Jo jag tappar ju skiten. usch. hemsk stund. haha.
Annars idag har jag träffat min pojk. So long!



split my personality

Det är gryning och det är sådär knottrigt kallt. Det känns som om hårsäckarna ska falla ut ur armenoch till och med håren på fingrarna reser sig föraktfullt mot kylan. Fötterna känns inte längre mjuka mot marken, det har bildats en hård hinna på fotsulorna som raspar mot något jag tror är bark.

Jag vet inte vart jag är på väg, det är ändå skönt. Att inte behöva bry sig om nuet, morgondagen, inget. Det är en underbar känsla, att vara själv ute i ingenstans, utan alla förbannade bekymmer vare sig om jobb, pengar, barn, föräldrar, vänner eller kärlek. Inte änns smörig och meningsfull musik hörs på något hörbart avstånd. Alla sliskiga texter om olycklig kärlek. Att leva är fan underbart. Att känna naturens material under fötterna och känna kroppens fantastiska mekanismer som gör att jag är kapabel till att känna kylan. Jag vill inte längre vara den glada typen som skrattar bort problem eller pluggar ihjäl sig över något som i slutet ändå bara kommer att orsaka skada. Många skulle kalla mig manodepressiv eller farlig, så vadå? Låt dem tolka, låt hela världen leva klart i den idyll var och en har och låt mig vara.

-ett utdrag


en lycklig ingrid

är glad över så mycket. Vet inte riktigt, men tanken på att fanny har det bra i umeå, att lina fyller arton på söndag, att ellen är lycklig, att lisa och madde är så fina, att my mår bra, att jag går i skolan med underbara vänner. kan inte sätta fingret på det.
Men hoppas att alla får en riktigt riktigt fin fredagskväll. Adios.


med ena foten utanför

Sovmorgon är aldrig fel. När jag druckit upp kaffet ska jag kila ut på en morgonpromenad med hunden & sen blir det några seeega timmar i skolan innan det blir träff med fina flickor.
Kan inte sluta skratta åt mig själv när jag ramlade av trottoaren, ni hör ju själva, går det änns liksom.. haha. (varav den fina melissa horn rubriken).

Ha en grymt bra fredag, ciaaoo.


It's keeping the good part of me closed

Suttit i närmre två timmar nu på min lediga(!)dag & spelat ihjäl fingrarna till Melissa Horn, Joshua Radin och Coldplay, kan dock inte riiiiktigt mäta mig med dessa grymma artisters talanger. I'm working on it.
Shalala, nu blir det bok, plugg, Ida & Gustav.


RSS 2.0