hem söta hem

har haft en u n d e r b a r resa i budapest med klassen. 30 grader varmt, gatumusiker, donau, broar, godmat, fina kvällar och picknick i parker.
kom hem sent inatt, och nu lagom till balen har jag blivit sjuk. illamående, huvudvärk och feber. jippieyay.
ska sova och mysa med benny nu, ciao.

budapest

trallar iväg till budapest med fina klassen. borta en vecka. suck on that.
om tre timmar wowwowwow. kanske tid att packa snart.

lite på högvarv

skriver på mammas mac, känns konstigt. som ett tomrum på mitt skrivbord nu..
iallafall. i all hets åt jag & lillebror pizza på torpa & vandrade hem med varsin glass. fina fisken. nu ska det studeras. ciao

ett sista slag

lämnar in min käre dator till skolan idag. sorgen är stor mot bröstet. och nej, jag har ingen egen dator förutom den här käre vännen som varit vid min sida i tre år.
som en skiljsmässa. hejdå vännen.



slutet av arton och pirater

ingrid har, skrivit sitt sista matteprov och aulaprov någonsin, har ätit äckligt salta pommesfrites på mcdonalds, har sett Pirates of the Carribean 4 och proppat i mig popcorn för andra dagen i rad. ser ljuset i slutet av tunneln mycket starkt nu. på lördag bär det av mot buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudapest. en vecka. underbart.

nu blir det pocahontas(vårt te) för hela kvällen.


baby dont you cry

Rädsla att mista någon. Rädsla att bli våldtagen, kidnappad eller rånad. Rädslan av att såra. Rädslan av att bli påkommen. Rädslan av att bli slagen. Rädslan av att bli övergiven. Rädslan att dö.

Alla är vi rädda. Rädslan står bakom varje hörn, redo att krossa, kväva och göra oss illa. Rädslan är omöjlig att undankomma, rädslan är outhärdlig.

Den kvävande känslan av oro och rädsla, det strypande repet -osynligt stramar hårdare kring hals, lungorna får ingen luft. Ont ont ont.

Jag blir rädd att bli rädd. Jag har rädsla över att bli rädd. Rädslan i sig är god. Den vill hjälpa mig att inse vad jag har att förlora, den vill få mig att komma ihåg att älska det jag har, och att veta att det jag har kan förloras.

 


tomma ord som fastnar



som jag säger.

skäms gamla karln

måndagdagdagdag och jag längtar tills de närmsta fyra dagarna är över för då blir det frihet, budapest, bal, my & STUDEEEEEEENT.




dagens regnbilder.

jonas

söndag. borde heta sömndag.
pappa fyller femtioett denna dag & det firas med fetaste brakmiddagen. hejdå


en sam

ikväll kommer bland annat becci hit och förgyller kvällen. ciao.


en vilsen del av mig

ett två tre. om nio dagar har jag skrivit mitt sista prov någonsin. och imorgon har jag ett utav de resterande fyra.
annars är sinuskurvan i sin mest dalande period, ena studen näst intill knäpp och andra helt invalid.

nu, kemi.


potb

kom hem idag utan vinst från ED. men vadgördet? jäkla kul har vi haft det & det suger att komma tillbaks till normala omvärlden med eller utan megaförkylning. vill sticka iväg med rebecca hemmingsson bums på momangen till frankrikes charmiga miljö och aldrig nånsin lära mig ordet "skola" på franska. adjö.


UF

nu far vi. hejja oss.


lever på

halsbränna, popadelicafantasi, temakeri och allmän blandning mellan lycka och stunder då jag vill grävas ner en månad och sova.

imorgon far jag och mina företagskompanjoner till Stockholm för att tävla i SM i ung företagsamhet. håll oss tummarna. ciao.


farmor, salt och en dag av det mesta

har avslutat fysikkapitlet i mitt liv, trodde jag. fram tills vår käre lärare säger att vi ska gå igenom lite till av kursen. f.
har grattat min farmor ikväll som fyller hela åttiofyra år, hurraahurra! annars konstaterar jag att jag suger på att skriva och att jag ska äta godis nu. hejdå



godiset tog slut

fysik är inte min starka sida. med godisätande desto bättre. mörk choklad med hallon nu. hejdå


solgodispromenad

kom hem två timmar senare än jag borde. det var viktigare med godis och en låång promenad hem.
ahora: voy a estudiar physicas


slå runt

valborg: bio med familj, middag & tillsist lite bettyvisit. det är första maj och tiden går galet jäkla fort. måste springa ikapp nu. hejdå


RSS 2.0