brist av intresse

varför det ska spöregna de få dagar jag har ledigt vet jag inte. gick runt i ösregn igår med rebecca och först var det världens härligaste känsla tills man blev kall intill hela kroppen. men många fikabesök igår & välkomnande av vildmarkare avslutades med chicagotjejen Linn som vart runt i USA & levt loppan. 
nu blirdet mer sömn & förhoppningvist tillräckligt så att jag inte somnar i kyrkan imorgon..
Au revoir
 

mitt i juni

påbörjat min första jobbvecka som vaktis & idag ska vi ha midsommarfirande hela dagen. jobbar även i helgen, men imornkväll blir det en tripp till visingsö för mer midsommarfirande.
hoppas alla får en kickass midsommar

awkward

Helgen
Har avlutat min assistenttjänst på junedals särskola & börjar ett nytt jobb som vaktmästare imorgon. har haft en skitbra helg med studentfirande för några vänner, bongobar, träffat vänner som vart borta länge, jobbat & serverat Carolina Klüft, sagt hejdå till vildmarksgänget, träffat ellen lindis för en fototagning & skypat med mina två guldkorn från London.

tolfte juni

går till fanny jönsson i tråkigt höstväder, går därifrån i den underbara solen. det är nått visst med henne.

not this day thank you

pratar om en annan dag, en dag då jag lämnar jönköping och sverige bakom mig och tar mina första egna kliv utan någon säkerhet. så jäkla rädd är jag för den dagen, men samtidigt så jäkla peppad att sticka härifrån. ambivalent mitt i prick.
men för att tala om annat har jag jobbat klart alla gymnasiebaler plus gått en gång med Jing Sp 3 tillsammans med David. Har haft (och har det) så sjukt stressigt med jobb och alla andra saker & jag suckar över att inte ha en enda tredagarsperiod ledig fram till augusti.
nu när ni läst om vad jag håller på med just nu, så säger jag grattis igen till mamma som fyller år idag, grattis sverige på nationaldagen & grattis till er som har tid att umgås i helgen med era vänner.
ciao

RSS 2.0