the saltwater room

Ida är pro på bra musik. Por ejemplo este musica Owl City
Söndagen har kort & gott bara bestått av plugg. Inte okej. Saknar My förresten, som vanligt. Imorgon morgon sitter Ingapinga & skriver tretimmarskemiprov så håll tummar och tår allihop! Ciao


cape cod kwassa kwassa

Lördag

  • Kemiplugg med Ida + kokoskladdbak & picknick i stadsparken
  • Laga middag med Lina & Ellen
  • Prata hela kvällen med de finaste
Söndag

  • Spanska & kemiplugg med Linnette & Emma
  • Friskis
  • Dö lite

Gillar inte nästa vecka. Det enda som är bra är att februari övergår till mars.
Puss


kvällen bjuder på:

I Love You Philip Morris med Linnette. ♥

thoughts

Är ledig idag igen. Det börjar bli en vana, en mycket uppskattad sådan. Somnar i soffan. Går promenad i den förvånansvärt varma vinterluften, svettas i min utstyrsel av med vantar, mössa & halsduk. Det är ett vårtecken ju, att kunna gå ute utan mössa & vantar.
När vi kommer in blir jag somrig av mig & gör en smoothie bestående av jordgubbar, blåbär & vaniljglass. Det smakar sommar. Sött. Gott.
Har träningsabstinens, känner att min kropp skulle må bättre av att röra på sig, även mitt sinne skulle inte vara lika försjunket i sömn, olust & halv deppiga tankemönster.
Vill inte bo hemma längre, vill skaffa en lägenhet som jag får inreda hur jag vill. Drömma är ju tillåtet.
Vill inte verka gnällig, utan nytänkande, framtidstänkande.
Jag vill "förtära" verkligheten som Fanny Jönsson säger. Hon är fin den tösen. Min fru.
Är rastlös.

Ciao.


Ta ett äpple eller två

Är ledig. Hur skönt? Dagen spenderar dock med plugg.
Är ledig imorgon också. Hur skönt? Den dagen ska dock också spenderas med plugg.
Don't worry be happy. Nu ska jag äta ett äpple, en chokladmuffin & dricka kaffe.
Dagens. Vill ha tillbaka mitt sommarhår, då det var längre, blondare, lockigare & mindre slitet.



Att känna snön

Snö. Det är ju helt underbart. Verkligen jag menar det. Att känna snön innanför skorna när man pulsar i djupa snödrivor, att känna kinderna frysa & bli röda, att uppskatta värmen när man kommer in efter en lång promenad, att sakta sakta känna benen tinas upp, att dra in kall luft i lugorna och känna sig frisk, att göra snöbollar & kasta på folk man tycker mycket & mindre om.
Det är härligt. & det känns som om för få uppskattar snön just nu.
Skit i att skotta är jobbigt, skit i att det snart är mars & att ni vill ha vår. Vi vet ju inte om vi har sådan här fin vinter igen?

Ciaoo.


My little burden

Kinamat, waynes, soppkök, Precious, plugg, fint väder, fina människor. Det är fredag, & ikväll blir det Tacomidda & utgång . Supeerb.
Ciao!

As good as it gets

Knappar på Fannys underbara macbook. Måste ha en sån, den är så himla fin & allt. Efter lite drygt tolv timmar i tåg tillsammans med två pratglada sjuttioåringar anlände jag till Umeå. Det har än så länge bjudits på skinande sol & promenader, hälsat på sisådär trettio andra läkarstudenter plus en massa utlänningar i Fannys korridor, det har blivit en kortis på stan(som jag nu fattar är lika stor som Jönköping) bara det är Umeå har Monki, Lagerhaus & massvis med andra affärer som inte finns i Jönköping. Det kallar jag bra! Ni skulle ha sett mig på Monki, irrandes omkring och hade tillslut en hög som var hälften så stor som mig att prova.
Eftersom det var fettisdagen igår så bakades det semlor & bjöds på semmelfika med massa trevligt folk. (semlor utan mandelmassa funkar helt okej).
Med en luftmadrass med hål i vaknar jag ständigt med blåmärken, annars är allt fint & ikväll blir det music-quiz i någon bar. Ciaoo!

Little thief

Helgen bestod av: Freagsmys, Lördagsfeeest hemma hos mig, & söndags-allahjärtansdag bio med Mammi & August. Sjuuukt fin helg måste jag säga. & ikväll bär det iväg upp till kallare breddgrader nämligen Umeå där jag får träffa min saknade syster. Oh yees. På köpet blir det en halvdag i Stockholm hos My. Priiima. Bilder från i lördags. Ciaoo & ha ett gryymt lov!


systrar, My & jag♥


Låt mig presentera: Mrs & Mr Jönsson Zetterlund


Goorgeous Faanny & Feliciaa


Jonas, Felicia, Natta, Erik


Snyggaa Ellen & Fanny


Braiga männsikor: Fanny, Felicia, Jacob, Ellen, Tessa & Jonas


Avslutande bild med mig & Elly (:

för trött för att blogga

Det är en lång lördag minst sagt. Skulle egentligen spendera natten med Lina med så blev det ju inte. Måste vara duktig idag & städa, men jag orkar inte. Vart sjutton tog orken vägen?
Ikväll blire iallafall treevliga stunder hemma hos mig. ciaociao.


& vi testar igen

Efter en dag med badminton & matte c prov i tre timmar är jag något död i huvudet & kroppen. Det är så sjuuuuukt skönt att matte c är över(bortser från det nationella provet i vår).
Förra inlägget var tydligen lite överdrivet klagande, så idag säger jag istället att vädret var helt underbart med sol & lagom kallt ute. Dock frös jag sominisjutton på benen, medans Viktor tydligen frös så mycket om käkan att han knappt kunde prata, hehe. Fanny Jönsson har kommit hem från vilda Sydafrika idag & jag dör lite efter att få träffa henne. Sovmorgon imorn klagar jag inte heller över, ciao!


Jag vill ha sol på benen & cykla med vinden i håret

Än är det vinter. Om inte snön förvinner snart flyttar jag till Spanien, visst det är mysigt med vinter & snö ett tag, i sisådär en månad. Men nu är det redan februari. I mars ska ju vitsipporna komma, påskliljor ska krypa fram ur marken. Jag vill ha stark, varm sol, ta min rosa cykel ner till vätterstranden, känna solen brinna på kroppen, bli en nyans mörkare på kroppen & känna vattnet svalka. Jag vill köpa glass varje dag & sitta på uteserveringen med solglasögon på med mina vänner. Jag vill ha lättare & tunnare kläder. Jag vill ha blommor & klarblå himmel, gröna träd  & grönt gräs. Jag vill ha vår & köpa fina vårkläder, jag vill ha sommar & vara ledig. Jag vill ha ljumma sommarkvällar med picknick i solnedgången med de bästa.
Vill iallafall att snön ska försvinna.


monday night and i'm feeling quite happy



Fitting på Plusgymnasiet blev det på kvällen, snygga tjejer & killar och Anna som designar kläderna. Superb. Två visningar i mars som uppvärmning inför Spring, sjukt kul ska det bli!
Nu framöver kommer jag ha sjutusen mattetal över mig & imorn pluggas det med Lina. Hoppas det blir liite gjort iallafall.
Ciao!

fusion

Bagatell. Ska vara med på två visningar innan Spring, hur kul? :) Nu blir det att dränka sig i företagsekonomi & kemi. Suck.


Secondhand

Precis hemkommen från en kall secondhandrunda med Elly. fynd fynd fynd ♥
Detta blir ett kort inlägg eftersom jag måste plugga. Suuck! Ikväll blir det Ida & Linn. Mumsmums.
CIAO!


Spring inspiration 2010

Nyss fått reda på att jag kommit med i Spring Inspiration! Det känns så ofattbart overkligt & konstigt! Heeeelt sjukt men så jäkla underbart. ♥

jackson

Dansen har börjat! Varit hemma stoor del av dagen med biolgiboken & twix. Men har jag fått in något i skallen är fråga nummer uno. Sushi fick jag & miss jonsson ta nästa vecka pågrundav den där boken. Ischlo pischlo.
Anyway, dansen är förlängd en halvtimme & det är sjukt kul verkligen. Dansat loss till Michael Jackson & nu druckit mig proppmätt på kaffe. Ska traggla mängder med cellglosor nu. Ciao!


3/2- 10

Ärhursegsomhelt. Resan upp till Umeå är bokad & klar, plus att jag kommer träffa My(!) på söndagen i Stockholm. Det blir inte bättre än så här! Är superduperglad & hoppas att jag köpt mig en systemkamera tills dess. Prima ballerina nu blir det dags att skärpning & ta fram biologin. Ozzzzt♥


MY AHLKVIST

Saknar den tösen tusenfalt. Hur sjuttsingen ska jag orka vänta till vecka NIO? Unbearable. Anyway. Ska till min syster i Umeå över en del av sportlovet, så dit längtar jag tills!
Måste ta tag i biologin nu, ärligt talat. Annars vågar jag aldrig komma på torsdag. Suck..






being deceived and deceiving the same

Blivit kär. I hans röst, texter. Allt. U n d e r b a r t.

And why do you fear when you know I am near to Thee
Someone come
Someone come fill the divide
Fill the divide
Colorless life, not even grey
Oceans apart and miles and miles away
O, being deceived and deceiving the same
Who will save me from this death,
who will raise me from dead.

- Jimmy Needham

RSS 2.0