jag vill stiga upp och gå runt på gatorna

solen hettar ingrid svettar jobbet kallar och jag trallar dagen ringlar marken svajar och jag bölar så det sölar på marken växer blommor som hänger och det förbereds fester men inga gäster finns så jag går och där lisa och ellen står vi dricker koffein radar upp alla svin som finns men ändå nu ska jag nog gå.

solkatter & frysta hallon

kvällen med mina finaste tjejer blev som väntat oerhört lyckad. Lina hade lagat middag & det avslutades med jordgubbar doppade i ljus choklad, hur gott? borde inte skämmas bort med så fina vänner.


ett två fyra ett

igår efter jobbet kom lina hit & det blev filmmys så bra det kan bli. trött som jag blivit denna vecka av jobb & sena kvällar sov jag ända tills för fem minuter sen, så nu ska jag sätta mig i solen med flingor & jordgubbar. ciao

en sommar utan känsla

än sålänge, känns det inte som sommar. det har inte bara att göra med vädret, utan nått som jag inte kan sätta fingret på. det var midsommar igår & det åts mängder med mat, bland annat min efengjorda kantarell och valnötspaj. så idag är jag tre kilo tjockare jappjapp! började åtta imorse, bara tre timmar kvar! & mellan det en fika med brundis. ciao.

vaktmästarjobb & underbara vänner

hemkommen i måndags från vildmarkslägret som var huur bra som helst i år igen! med en extra bra grupp i år och en skadad hand började jag även jobba i tisdags. fulla dagar, men åh så bra jag mår. ciao.

elfte

vet inte vart jag ska börja. gårdagen var...helt sjukt galet underbar. helt klart den bästa dagen hittills i mitt liv. wow. med konstant leende, rörande sång, nervigt studenttal, övertaggade studenter, lyckliga föräldrar, svett på dansgolvet & rysligt fina klasskompisar.
jag tar med mig känslan till vildmarken i värmland.

två återstående

dagar. två. wow. galet. amazing. knäppt. oförståeligt.
har haft fyra finfina dagar i stockholm med my, firat mamma & taggat student.
tillvaron är underbar och jag mår bra bra braa, hoppas ni gör det med!
ciao. nu blir det att måla lakan.

en tid att tänka en tid att gro

budapest, sjuk, bal, sjuk, stockholm. far å flyg.

RSS 2.0