the sun will still be shining

Ready steady go.

En ruskigt gammal text från femman.

Jag vet inte åt vilket håll jag skall gå.

Skall jag gå åt ditt håll, eller åt mitt

Jag vet inte vad jag vill

Vad jag ska ta mig till

Jag vet inte vart och jag vet inte hur

Men jag ska ta mig ur det här

Jag lovar och svär


eastercandy

Fagerhult idag as usual. En glad överraskning blev ett gigantiskt påskägg i entrén som vi springer till titt som tätt, plus ett stoort påskbord sommer liknade julbord. Fina fisken, jajamen. Annars är det hemligt möte hos Emma & dans ikväll. Ciaociao.


kardemumma/english breakfast

Dricker mammas nya påhitt med kardemummakärnor i teet, riiktgt gott & ett måste att prova för alla tedrickare. Sitter med matten i lägsta hugg(ha ha humor Inga) & surplar te samtidigt som jag småläser dikter & väldigt tunga texter som jag skrev nån gång mellan tio och fjorton års ålder. Måste tyvärr säga att jag blivit sämre på att skriva, tragiskt ja. Men nu ska jag rycka upp mig, plugga in ipoden i öronen och räkna trigonometri för fulla koppar. Ciao!

Bild från fotningen i fjol.


contará en español pero no sabe lo que escribo

Vamos, me siento en el biblioteca en mis escuela. Tengo muy hambre y sed pero no obtiene ir a la comedor antes de treinta minutos. !Es horroroso! Nada más. Este es bastante aburrido y tambien duro.
Ciao bonitos!


tillsammans är vi inte ensamma

Måndag: Klänningmåttning på Bäckadahl-oförberedd romanredovisning-borttagen lektion-sluta tidigare-matteplugg på waynes med Linnette-hamburgare-top model.
Ciaaaao!

En liten smygbild på tre oerhöört flitiga fysikelever..


Another side of the mirror

STOP. Vill bara visa upp min gryymt snygga Sister's Point klänning + skärp, mina snyggaa monki tights & de nya klackarna från Köpenhamn.





tjugoåttonde mars nitton minuter över elva

Lördagskvällen med pasta, galenpanna & godis var allt annat än fel & idag hoppas jag att alla kommer ihåg att vrida fram klockan en timme. Sommartid, betyder att det är offentligt slut på vintern, och det är underbart. Nu är det bara & vänta på att alla vårblommor ska komma upp lagom till påsk.
Idag väntas Draktränaren i 3D & eventuell övningskörning. Prrima ballerina!

nostalgibilder från Coldplay i höstas.


det våras ute

Visst, lite dum är jag som inbillar mig att det är +15 ute och går runt i tunn skinnjacka, det påstår iallafall min mamma, men på nått sätt måste jag fira att snön snart är helt borta, visst?
Idag är det den sista visningen för La Verne, 14.00 & sen är det slut med det, ganska skönt faktiskt. & ikväll blir det en pang boom tjejkväll med kinamat & mys, låter ganska toppen om du frågar mig.
Annars är det ganska mycket bloggtorka i luften, nu vill jag ju mest vara ute! Ciao!

REKORDMÅNGA BESÖKARE!

Som ni ser på rubriken finns det inte mycket mer att skriva! Tack alla som läser min blogg, gryymt!

Ni ser ju hur glad jag blir liksom?

mosad macka

En viss flicka, kallad Ida Björhagen fyller hela sjutton år idag, vilket betyder att det bara skiljer tre månader och 30 dagar mellan oss. Där ser man. Men iallafall, hoppas att denna underbara tjejen har fått en greaat födelsedag & blivit rejält bortskämd!
Är blondare, i håret inte nån annan stans ;)
Hann tyvärr inte klippa mig innan modevisningen på La Verne men det får bli en annan gång. Well, visningen gick bra, bara det att jag inte fick av mig jackan ordentligt så den hängde nerför ryggen, ha! & med massa baguette med Carro vankade vi hem igen i uunderbara "för-stadie" våren.
Några allmänna modevisningar kommer att vara imorgon på Per Brahe klockan 11.00 i Brahesalen, där vi visar Anna Johanssons egensydda kollektion. Och den andra är i den nya äffären La Verne på smedjegatan mittemot Mackmakeriet, klockan 16.00-18.00, så det är bara att komma om ni har lust med det!
All by me, ciao!




[awkward]

. Har inte så mycket att säga. Dans ikväll ♥


Or are you just a decoy dream in my head?

On the wwwwwing lyssnas det på just nu efter att den där otänkta semlan slank ner för strupen med florsocker yrande runt omkring. Lyssnar på musik,mest lungna låtar framåt kvällarna. Lyssnar på tok för mycket på texterna, förundras över hur man kan komponera ihop en underbar & djup text med den där yberbra musiken där jag knappt kan urskilja instrumenten. Det är fint. Det är inte ofta det händer, den där gnistrande irriterande känslomolden kommer i de mest oväntade stunderna. Känner inte dig tänkte jag tyst i mitt huvud, här sitter vi & det enda jag vill göra är att röra vid dig. Men det kan jag ju inte göra right? Du skulle kolla på mig och undra vad jag var för konstig annorlunda människa. Det var knappt så att jag klarade av hela stunden brevid dig, registrerade varenda röselse som du & jag gjorde, varenda sammanstötning kändes som en elstöt & jag blev förvånad över känslan som vällde upp i mig. Det gick så galet fort och när du gick var allt borta. Skumt. Härligt. Konstigt.
Längtar galet mycket till att det ska bli maj månad, då vi förhoppningsvist har fått lite varmare & färggladare natur.
Ciao bellas.


Bild tagen av Kajsa Levahn i fjol.

Min mamma kommer prata med din mamma okej?

Mammor. Är fina, jobbiga, djävulska, underbara, välbehövliga, irriterande, elaka, omogna, smarta, knasiga, flummiga & bra. Vill inte nämna min egen mamma men tycker synd om dem som aldrig har upplevt sin mamma.
Det är måndag & imorgon inleds den härligaste perioderna av dem alla; cykelperioden. Cykla överallt & sen kravla sig upp för dunkehallabacken. Något positivt är att det går fort som susen ner, det är gratis, & det ger mig lite mer av den konditionsträning jag behöver nu efter en period av städigt ide, frossande & sömningt liv.
Nytto-inga i farten. Än så länge.




Nya skor jag fick av Mammi & Pappi från Köpenhamn (:


Hej jag är glad och har världens finaste vänner

Super. Verkligen. Mådde mycket bättre när jag vaknade i morse & det firades med supermysfika hos mig med Lovisa & Lina, två förövrigt mycket fantastiska flickor som man delar mycket fina minnen med. Så till konstig samisk radio & egengjord äppelkaka blev eftermiddagen räddad.
Mamma & pappa kom hem från Köpenhamn & söndagen mynnades ut med middag på Twin City, inte så illa med andra ord.
Så var det dags igen med ytterligare en vecka, fast en rolig vecka med bland annat: Sång, dans, hårklippning, två modevisningar & ännu fler fina vänner! Ciaociao readers!

Bilder tagna av Lina Isaksson (:



DET YTTERSTA AV DET YTTRE

Är hemkommen från biosalongen, Alice i Underlandet, faktiskt bättre än förväntat så den filmen tycker jag att ni ska se om ni inte redan gjort det! Dock skulle det vart ännu roligare att se den i 3D, som kommer till sf i Jönköping i slutet av mars månad, inte illa!
Gårdagen blev mycket lyckad med en massa fina tjejer här, sånt ska göras om helt klart! vaknade upp sömning med Fanny J & vi gottade oss med ägg & bacon, som förövrigt nog är det godaste man kan äta en sådan här lördagsmorgon. Nu har min förkylning verkligen skakat om, ont & snuvig överallt & det suger fett.
Anyway, ha en braa lördag nu! Ciao ciao.


me duele en mi garganta

fysiken är över för tillfället. Provet gick fucked up men nu är det fredag så jag ska va glad.
Kvällen bjuder på pizza, bror, snygga vänner, mys osv. Ganska fint!
Hoppas ni får en fin fredagskväll allesammans. Caio.

rubrikstorka

ÄR HIMLA GLAD JUST NU. Dansat första gången på många veckor, massa planer för helgen, himla himla bra vänner.
Ska lista mina 10 mest prioriterade låtar just nu, enjooy!

1. Vampire Weekend- M79
2. New Moscov- Esmeralda
3. Owl City- On The Wing
4. Salem Al Fakir-
5. Keep On Walking
6. Lykke Li- My love
7. Band Of Horses- The Funeral
8. Jimmy Needham- A Breath Or Two
9. Lenka- Trouble Is A Friend
10. Sam Hart- Mario Kart Love Song

spectacular spectacular

Moulin Rouge ligger högt på favoritlistan nu & synd bara att min röst inte klarar av att hänga med i svängarna.
Fagerhult idag & magen kurrar. Har annars inget intressant att skiva än att helgen kommer bli den bättre på länge.
Ciao folks.


Fannys supergodaa födelsedagsmorotskaka. (är sjuktligt hungrig)

Som en annan tisdag

Fysik är inget att ha. Efter några timmars ätande & försök till ordentligt plugg blev mer en mysig men ångestfylld fikastund. Adjö med fysik b nu tack! Idag fyller även en av mina bloggläsare år, så grattis grattis!
En sak är superbra för tillfället- huset för mig själv(inklusive lillebror dock) i helgen. Tackar man inte nej till direkt & det lär bli en hel del myskvällar med fina vänner. Ohhja!
Hoppas ni har det lika jobbigt med skolan som jag! Ciaoo.


vill inte dö utan att ha upplevt världen

Vill uppleva mer musik. Vill resa. Ska vi dra härifrån du & jag utan tvång att återvända?
Musiken gör mig glad. Toner och slag ekar i huvudet, melodin flödar som blodet genom venerna, gör mina kalla fingrar varma, vad vet jag om känsla? Den gör mig ledsen, glad, emotionell, lycklig, arg, och all musik skakar upp alla dessa minnen som sitter rotade inne i hjärnan tilsammans med tredjegradare, grammatik & intensitet.
God natt alla läsare. Ha en fin natt.


FANNY JÖNSSON

Min fina fru Jönsson fyller 16 bast idag. Ni kan gratta henne här!
Studiedagen innebar ingen sovmorgon utan gick ner till Fanny där jag & Ellen Lindberg skulle överraska henne med ett påskägg. En svängom till pingstkyrkans café & sen stan med Ida. En fin fin förmiddag men nu väntar plugg. Ciao!



recently awkward

Söndag. Igår var jag & fotade & myste med bästa Fanny Jönsson, och på kvällen vann helt fel låt. Salem skulle vunnit, han har vnnit mitt hjärta iallafall. Punkt. Jag är inte deppig för att det är skola imorn för det är det inte ! Sjukt skönt verkligen. Annars händer inget spännande imorn, inte alls.. ;)
Söndagar är till för att slappa.
Ciao ciao!



ett minne blott

Fiiiiin kväll bjöd fredagen på. Först fest hos Viktor & sen vidare till Fanny, Ellen & Lollo för att mysa. Inte illa alls!
Avskyr mornar då jag bara vill sova men mamma väcker mig glatt klockan nio "ingrid nu är det frukost & melodifestivalslåtar" . Suuck. Jag vill ligga kvar & drömma. Men nehe, upp & hoppa. Annars går dagen bort?
Så nu sitter jag här i min gömma i rummet. Plugga kemi lockar inte och sen blir jag uttvingad med termobyxor för att äta gulasch med mammas & pappas vänner i snön. Trevligt? Joodå det skulle det kunna vara om man hade nån att snacka med om man inte vill prata om för låga löner eller politik. never mind.

Ciaoo.


Ditt liv är för kort för att jag ska hinna med

Tung dag känns det som. Fysikprov. Yrsel. Upp&ner humör. Men inte deppa för imorgon blir det sovmorgon & det är fredag. Underbart. :)

Ska gå & steka pannkakor till la familia. ciaoo!


A casa de Linn Bobacken

Efter möte med modedesign på Bäckadahl bestämde jag mig för att våldgästa linn. Hon tog hand om mig & gav mig mat. Haha! Den lilla skitungen har vart en vecka i Berlin & fyndat gaalet snygga kläder på second hand. Orättvist!
Snart blir det Remeber me med Fanny Jönsson.



wow you turn me on

Mår mucho bättre, taggad till tusen inför Spring nu efter mötet. Det ska bli sjukt kul! Plus att jag ska få en klänning uppsydd efter mig imorn på Bäckadahl, de har nämligen haft designertävling där. Det blir en hel del visningar/plåtningar innan själva spring & det är underbart verkligen!
Är verkligen på konstigt humör nuförtiden, ibland jätte nedstämd, ibland glad som in i, ibland jättearg och ibland fnittrig & flummig, och jag menar inte att det varierar dagvis, utan snarare ändras var tiondeminut. Sjukt jobbigt. & stackars min klass & familj som står ut med det dagar i ända. Nej får ta & ruska upp mig. Nya Inga ska sova ordentligt, plugga lagom, träna oftare & äta riktig mat(ej fil & mackor & godsaker). Okej låter somvärsta nedstämda anorektikerbeteendet men seriöst jag vill bara få bort den ständiga huvudvärken, stressen & friska upp mig lite. Haha! Nu blir det kudden & imorn är jag ledig. Ciao!


tick toc headache

huvudvärk huvudvär huvudvä huvudv huvud huvu huv hu h. Seriöst.
Ikväll blir det den första Spring Inspiration övningen. Grejt.
Bla bla ciao.


fashionwalk

Första modevisningen. Sjukt kul var det, helt gaalet kul. Synd att det gick över så fort! Snygga Ellen hade the grand finale & var skitsnygg, alla modeller var snyggsnygga & Anna Johansson är en grym designer ! Tur att det är en visning till på Pb den 26 mars. Be there ;)
Har fått se lite blider från förra vårens hårmodellering, fast får inte publicera dem än. Hoppas få göra det snart!
Min käre fader var så snäll & tog kort tyvärr inga skarpa.
Har så sjukt ont i huvudet nu, & har nog druckit en hel kanna te.
Ciaociao!




do you want to be my pineapple?

Vasaloppfrukost, psykologiuppsats, sjunga sjunga sjunga, fotograferande, jazz-soul konsert i Sofia kyrkan(be there, jag ska liksom inte alls sjunga solo) & farmor. Min farmor är fin, gammal & bra på alla vis.
Vill dricka kaffe så att jag kissar på mig. Är nervös inför kvällen & skriver dagbok. Jag vill dricka smoothie men vet inte hur man gör. Vill inte plugga svenska & läsa om renässansen. Vill ha måndag. Fråga min inte varför.



The bird and the worm

Then we'll take a long walk through the corn field
And I'll kiss you between the ears

If you're my girl, swirl me around your room with feeling
And as we twirl, the glow in the dark stars on your ceiling


Lalalalaaa. Musiken gör mig så glad. Underbart! Owl City once again, don't miss it!


Bilden visar my, idas & min vårglädje. Sol sol sol <3

Spår i snön är vackert

Dagen: Ida kom & åt, promenad med My & Ida till stadsparken. lite äventyrslystna & olagliga när vi tar oss in på stadsparksvallen, gör snöänglar mitt på planen i solen, springer & ramlar i snön, blir blöta & kalla, värmer oss på läktarn i solen, vårens första riktiga dag, riktig vårkänsla med det första vårskriken, fina pratstunder, junedalsgympa & blöta strumpor. Har så himla kul med er, ni är så jävla underbara.

Kvällens planer blir lite inställda. Så det får bli te, plugg & one tree hill instead.




My my ida ida inga inga

thank god it's friday





Fredag, finally. fast egentligen, varför längtar man så till helgen hela tiden? Jag menar, jag har skitkul i skolan med klassen (ej lektioner & prov inräknat), och jag har kul på vardagskvällar med vänner, fika & dans. Så varför gnäller vi efter att det ska bli helg? Visst helgen är toppen eftersom man är ledig. Men den innebär också att ta igen plugg och städa & hur kul är det? Jag tycker att man hinner göra mycket mer på en vardag än en helgdag. Lördagen & söndagen bara sovs bort och det är nog bara kvällarna som är de riktiga guldkornen. Där vankar man av & an på dagen och får inget annat gjort en sömn, ev film & plugg. Hur kul? Tänk vad mycket man gör på en torsdag tillexempel, igår hann jag med sovmorgon, plugg, skola, kompisar, fika, mat, plugg, & sång.
Okej nog tjatat, men jag menar bara att jag själv, och säkert många andra, kan inse att vardagen kan tillochmed vara bättre än helgen. Iallafall dagarna. Right?
Bara två lektioner idag. Ciao!

sugar sugar honey

Huvudvärk har orsakat mitt huvud idag. LIte gottgörande med trevlig mysfika med Oscar, Anton, Lotta & Fanny. Inte helt fel. Dags att sussa. Sleep thight.


.

Underbart fint väder eller vad säger ni?
Är helt utmattad & vet inte varför, kanske allt plugg & sånt som hänger som en hinna över mig. Just nu känns det som att det är en jäkla massa saker som ska göras, konsert på söndag, visning måndag, prov, planering för resa osv. Saker & ting går iallafall inte som jag vill, alls. Men det är bara början på mars & jag ska inte deppa för snart är det våår! Något som lättar upp stämningen är att My är i stan hela veckan. Vilket uppskattas av en himla massa folk vet jag!  Till skolan & skriva två prov, mindre kul. Men ikväll blir det fika med Oscar, Fanny & Lotta, greaat!


vanilla twilight

Mondaaaaaaay. Kemiprovet är finally över & jag har just sjungit rösten av mig eftersom jag är ensam hemma & städar (less fun). Är iallafall glad att lektioner utbyts till frukost på claras & sen väntar ett låångt fikamöte med elevrådet. Helt okej tisdag faktiskt.
Ciao bellas.


My window. orka ta bort adventsstjärnan liksom?

RSS 2.0