3

sista fredagen i jönköping innan jag åker spenderas med lina över en feting brunch & ikväll Anna Gretas med mamma & lillebror. inte helt pjåkigt. 
 
 

4

godmorgon!
igår avslutade jag dagen med ett helvetes benpass på sportlife med wille. kändes mindre skönt nu när jag vaknade, träningsvärken är total. 
idag jobbar jag mitt sista jobbpass på stora hotellet & ikväll umgås jag med min finaste jönköpingsbo, lina. (sorry ellen men du är londondissad). 
 

6

efter nästan tre timmar hos frisören har jag en gnutta blondare och 15 centimeter kortare hår. känns tomt att inte ha det hängande överallt, men befriande på något sätt. eller ah, det tyckte jag fram tills att jag fått 3 kommentarer om att jag ser präktigare ut nu..
förresten, det var dumt att packa väskan igår, för idag har jag redan kommit på 5 saker som jag glömt. vilket innebär att jag måste öppna väskan (som tog en kvart att få igen) och försöka klämma ner ytterligare lite saker.
 
ha en fin tisdagskväll, jag ska smälla i mig popcorn och titta på favoritserien one tree hill. 
 
 
 
 

7

sju dagar kvar och jag har i helgen köpt den dyraste resväskan av alla bara för att jag smälte för säljaren. så idag började packandet. Fy fan säger jag bara, hur sjuttsingen jag ska få plats med alla tusen saker jag vill ha med m
har jag ingen aning om. var nog lite väl naiv när jag t.ex ville ha med mig 10 böcker och 4 kokböcker. nu ska jag ha avskedsmiddag för pappa, sorgligt. 

i'm glad you came

nio dagars jobb i Taizé, Frankrike fick mig att inse att jag faktiskt kommer bo i ett annat land. veckan var helt underbar samtidigt tröttande. 35-40 grader ständig sol och mycket långa tystnader gav mig samtidgt tid att verkligen vara för mig själv vilket var skönt efter denna sommar full med jobb. 
igår hade jag avskedsfest för mina närmsta, vilket gav några tårar i ögonen & många långa kramar. kommer verkligen sakna mina vänner & jönköping. nu börjar det nya livet, klyché men ack så sant. om ett år kanske jag har träffat en vacker fransman & sitter på rivieran med ett glas vin i min hand. vem vet.
idag är det exakt tolv dagar tills jag bor i Paris med min aupairfamilj & det kommer bli svårt att packa ner allt jag vill ha med dit. måste ha en stor resväska om lina ska få plats i den liksom. 
nu ska jag lära mig några fraser ut "dirty french" som jag fick av en fin trio igår. 
 
 

100812

 
IDAG KOMMER MIN BABY HEM. 

Lundi

Det är 28 dagar kvar till jag flyttar & jag är så nervös jag kan bli. satt med franskagrammatik idag & kände att hur fasen ska jag lära mig detta språk, någonsin? Får skärpa till språkörat rejält om jag ska klara mig en dag i Paris. 
Har haft en riktigt uppochnerhelg, på gott & ont, å andra sidan drar jag till ett franskt kloster & jobbar i nio dagar, och där lär det inte bli partyparty varje dag. 
 

RSS 2.0