au revoir?

sitter i kristianstad & har det ypperligt bra hos familjevänner med hemmagjord pizza & kortspel. Tidigt imorgon sitter jag i bilen påväg till frankrikes riviera, marseille (det är cirka tvåhundra mil dit), & då blir det till att njuuta av den franska maten, 30 gradiga solen & bara massvis med lugn.
godnatt


malmö

kilar ner till malmö på en miniroadtrip med ellen & lina. hoppas på fina dagar på stan, mysiga & galna kvällar & ett fint skåneväder!
kommer hem tisdag, ciao.




tusen gånger starkare

vaknade upp vid tolv med världens huvudvärk. febern har gått upp & jag ligger i soffan och är klen framför tusen gånger starkare.
ser ut att bli en lugn mamma-dotter kväll trots planer på bongo.
hoppas ni mår bättre än mig, tjillivippen.

kladdkaka med hallon

såå underbart gott att börja morgonen med denna underbara sötsak. & nu efter en carbonara ingridspecial mynnas kvällen ut i te, film & choklad.


gränna hamn av mig

sätter händerna på huvudet

igår kom jag hem från visingsö & idag jobbas det som vanligt, men torsdag är min allra sista dag, puuh. har fått reda på att mitt halsonda troligtvis är halsfluss, vilket dock suger eftersom jag dör av smärta.
aj aj ja. godnatt

tänkte hoppa nerför kyrktaket

vänner, vänninnor .. mina ögon är för trötta för att fungera.
jobbade med café, dop & bröllop igår tills jag & syster köpte hem sushi till oss & lina. efter en konstig film blev det hemmaparty hos veronica vilket gjorde att jag vaknade halv sju imorse dödstrött.
men jobbet kallar. har dock en tretimmarspaus nu & den spenderas med becca. ciao


mud

har ännu en gång påmints av att regn är underbart att promenera i & att rabarberspaj är en smaksensation. säger mest godnatt & tackar my & ida för eftermiddagens fika.
latero.

kantarell

kom just hem & möts av en hel hög kantareller i köket. det är nog livets mat, en rostad brödbit & stekta kantareller. (vattnas redan i munnen, mums).
idag har jag sett massssssa oth avsnitt, lunchat med rebecka fridström & jobbat. fick även jobbbesök av en snygg stockholmstjej.

tjadåva. nu kommer farmor!



blått & oranget

att gå hem halvsju efter 10 timmarsjobb och i kvav luft är ingen höjdare. med tilltäppt hals så att jag inte kunde andas & det liknade känslan av en vän. kvävd.
lyssnar pinsamt mycket på denna söta pojke. ulrik munther

det var blott en månad sen

som vi tog studenten. helt sick.
idag har jag myst med emma, benandjerry på hamnkanalen, kyklinghamburgare(!!) & jordgubbar. avslutar med bästa tvserien någonsin: one tree hill
adios

& vi blir allt mer glada ju mer tiden går

åtta glas igår med fina vänner & vin. idag var jag dödstrött men blev ändå uttvingad på myrornas & stan med familjen, dock fyndade jag en massa, bland annat en söt 60-tals inspirerad blå-vitprickig klänning & massa tavelramar.
Ikväll blir det en familjekväll, med vin, ost, film & det bästa som finns- choklad.

när dem springer stannar jag

startade dagen på johans frukostbuffé med evelina, lite affärskikning & toscakaka. vid lunch besöktes ellen & rickards lägenhet tillsammans med lina, och tji fick jag för att jag hade svarta jeans på mig en solig dag som denna.
strax väntas afterwork med mamma & pappa. ha en finfin fredagskväll.

hallon

submit: owl city-jobb-lunch på twin city-matmarknad-hallonmuffins & cider-röda träskor-pasta-foto-jordgubbar.

leah frank julia

är människor jag träffat igår. jag utnyttjade leah & frank till fotografiövning & åt trerätters på jensens med julia. fin dag, fin kväll.
Nu: work work work


fascination

ikväll är en sån kväll då jag sitter i mitt rum & målar, skriver, ordnar ochsåvidare. bara en tekopp som saknas.

jag rör mig med dig

fixar min lunch som består av pastasallad & avocado. idag är det jobbjobbjobb & sen en springtur på det ikväll. hoppas alla får en riktigt fin måndag, ciao

tillbakablickar som svider

jag ångrar. men inser att det inte finns nån tillbakaspolningsknapp, ingen tidvändare som i harry potter och fången från askaban.
men tid för mig själv får mig att förstå, att harrys värld är påhittad men inte min.

come closer so i can see you

lördagens lugn, att läsa samtidigt som doften från nybakta vaniljbullar sprider sig. gå på bio & köra hem med en trött lillebror brevid sig i natten.
adios.

oförbestämt

är trött på det långsamma, är trött på det upprepande och är trött på det dagliga.
vill flyga iväg med en luftballong och ta med mig de jag inte klarar mig utan.

RSS 2.0