the day full of flaws

Finally friday right? Busybusy week och jag vet inte riktigt varför jag sitter och dillrar på engelska. I beg you pardon.
Dagens fråga: VALBORG? Vad ska man hitta på nu när det regnar och är allmänt trist ute? Well, planerat i kvällen var väll vätterstranden, men får nog boka om den punkten och ändra destination till stadsparken. Med andra ord, vi får se vart kvällen tar oss.
Om vi inte ses kalla utomhus i ikvällens heta massa, så önskar jag er en riktigt sprakande underbar och minnersvärd kväll! Fint formulerat här Inga.
Ciaaao!


gråt&skratt i kombination

bio.lina.gråt.sorg.promenad.skrattanfall.vattenstänk.glass.traktor.film.kort.skratt.fint. Tack för att du finns.

Ciao.


det är den tjugoåttonde apil år tvåtusentio trettiofyra minuter över tio

vaknar & får reda på att jag hade kunnat sova två timmar extra, inte kul? För att fira den här lediga dagen åkte jag till skolan & köpte hundratjugokronors lösgodis med Amanda & Rebecca, och nej, vi ska inte äta det, dock resten av EDs söta elever!
Det vi ska göra nu är att stå utanför matsalen och promota leken Last Man Standing i skolan, ragga elever med andra ord men hjälp av lockbeten..
Slutar vid ett wohoo! & ikväll blir det bio med Lina, tjena vad underbaart.

Ciaociao!

photosession

Obsession. Älskar ljuset, älskar våren, älskar värmen. ♥
Bara för att det inte funkar att ladda upp bilder här på blogg.se just nu så får ni en facebooklänk till dagens/dagarnas bilder! Enjoy!

Ciaociao!



har du gått & blivit nått sorts substitut?

Fruktsallad, livet! Särskilt efter en härlig löprunda med Emma & lagning av cykel tills man får sot i ansiktet. Såkandetvara.
Fick punka på cykeln idag, så jag och E fick traaska hela vägen hem, & i de hela +22 graderna så kan jag lova att vi blev minst sagt varma. Så sitter här och försöker förbereda mig inför svenska litteraturprov, vilket inte resulterar så bra eftersom jag sitter här?
Så ciao ciao & ha en häärlig måndagskväll!


sunshine

Vilka är det som äger hela staden? HV såklaart! Så sjukt underbart!
Annars igår blev det som sagt gospelkonsert, liite för lång. Så en himlans trött Inga tar sig upp till Dalvik till fots och lamar sig hemma hos Lina. Fint.
Söndag idag vilket betyder modellövning, där vi fick reda på vilka märken vi ska gå för, koreografi med mera! Solen lyser som bara den ute och det är verkligen en himlans sommarkänsla när jag sitter ute i solen med tårna i gräset och äter laxmacka medans B ligger vid fötterna och värmer. U n d e r b a r t !
Nog med roligheterna, plugg väntar. På riktigt den här gången! Skäääärpning Inga!


trallar trillar

Upp vid sju på morgonen. Får se det från en bra sida att jag hinner med mycket den här lördagen. Yes yes. Såå först loppis, torget & fika med Hedvig(från Stockholm) & Fanny J. Snygga ringar & ramar & en fylligare mage följdes av dansuppvisning i Rådhusparken och Matvarufabriken.
Nu blir det svenskaplugg(!) & senare gospelkonsert i Sofia kyrkan 20.00. Efter det---> hockey & chill hos Jonas & gänget!






run faster

Utmattad. Sprang med pappa och han tvingar mig att aldrig stanna. I princip.
Efter en mindre jobbig dag i skolan var det dansuppvisning i Rådhusparken, dit bland annat supergulliga Fanny & Ida kom med Fannys galet goda sockerkaka!
Nu ska jag slita mig frå hokeyn(ha ha ha) & plugga konformitet. Kul.
Ciiiao.


Såhäär stiliga var vi i onsdags på Fagerhult (lite gladare dock)

punkt

Vet inte vart jag ska ta vägen. För en sisådär tio minuter sedan var jag glad och varm, men allt förändrades så snabbt. På något sätt känns allt fejk, alla vänner känns fejk. Som om de bara är där när de behöver mig.

Jag försöker vara där för andra men det känns som om man blir utestängd. Som när man var liten och inte fick komma in i syrrans rum när hon hade sina kompisar där. Känslan av att bli utstött, ensam och obetydlig. Men sen när vännerna gått, så kan systern släppa in en, men då hörs det mest klagomål och gnällande, och inte vill hon lyssna på vad jag har att säga. Inte intresserad. Ett undantag blir när hon ska visa upp mig, sin syster, inför farmor eller pojkvännen, då förvanlas det gnällande deppsystern till en lysande sol och behandlar mig som om vi är bästisar. Sådana stunder gillade jag. Fast det var fejk. Min syster älskar mig ju det vet jag. Återgå till nuet. Jag hatar sån här känsla, av att bara mamma och pappa bryr sig i alla lägen. Ni intalar mig "så är det inte så är det inte", men hur är det då?

När jag dansar känner jag mig glad och fri, plus att L & E dansar brevid mig och tycker om mig för precis vad jag är. Det är äkta. Då vet jag att jag har dem som vänner. När jag är i skolan och kan slappna av, och jag har alla fina klasskompisar som bryr sig & är äkta. När jag är hemma och min bror berättar om sin dag i skolan, och jag berättar om min. Han är intresserad, lyssnar. När B smyger sig under täcket och är sådär varm som bara han kan vara, då blir jag varm och glad.
Men så fruktansvärt fort det går över. & så ont det gör. Trappa ner. Trappa ner.

-I


21.04.10

Glaaaaaaaaaaaaaaaaaaad! Marknadsföreläsningen gick bra, blev hemskjutsad direkt till dörren av läraren, nu sitter jag hemma & kan knappt fatta att detta var sista dagen nånsin på Fagerhult och att jag är ledig resten av dagen! Score!
ieftermiddag blir det bak&mys hos Lisaflisa innan dansen! ♥

Ciaaao.


some new stuff

Tuesday.
Homeworks.
Aversion.
Running.
Non music.
No lifer.


Infatuation

Ett ord säger ibland mer än hundra ord. Tänk på det.


This shit crap hole without you

Avskedsfika & hejdå på stationen med My, attans att den flicka inte bor kvar i Jönköping längre. It's sucks.
Anyway, nu blir det plugg så det stinker om det. Ciao.


saturdaymornin'

Galen kväll. Kul kväll. Grymma människor av alla slag. Fint.
När jag vaknade tänkte jag att det var söndag, och så känns det fortfarande. Strange. Men idag blir det spanskafilmning hos Lollo & sen får vi se vart dagen slutar.
Hoppas att ni alla hade en braa fredagskväll! Ciaoo!


Det är inte någon vanlig fredag

Tagga är nog fulaste ordet, men vad ska annars beskriva vad vi ska göra hos Sabine om två timmar? No idea. Men iallafall, förfest med snyggingar & sen raka vägen till festen ikväll, vilket förhoppningsvist kommer bli grymt bra! Har tyvärr vart supertrött hela dagen & ska nog powernapa så att jag orkar med kvällen. Men allihopa: Have a fucking great evening! Ciao.


acsot

Sitter i köket med en kokhet långpanna toscakaka brevid mig, det är knäpptyst i huset & jag taggar fredagskvällen till tusen, som kommer hålla hus på Lollo & Linnettes 18års fessst, grymt kommer det bli! Anyway, idag har det blivit Louise Brundin-firande med snyggingarna Ellen & Fanny & långpromenad i solen & värmen med en viss miss Isaksson. Inte illa alls.
Hoppas Hv vinner ikväll, och ha en mysig kväll. Ciao bellas!


[thursday only]

Internet is back on track! & gissa vem som fixade det? Jag såklart! Kan väll nu i efterhand inse att det inte var något hjältedåd precis men ändå.
Torsdag då, & det enda jag tänker på när det är torsdag är att det snart är fredag. En annan mycket bra sak med den här torsdagen är att vi för en gångs skull har sovmogon till halv toolv och slutar tre istället för fyra. Så det är inget jag ska klaga över direkt!
Anyway, såg en helt kass film igår på tre timmar som hette "Meteor" som kort och gott handlade om att det kommer två stora meteorer mot jorden och att jorden kommer utplånas etc etc. Tjatig, låångt utdragen, halvt pratfilm & inte bra alls i min mening. Så nu fick ni en minirecension haha.

- I



Två bilder från fotograferingen med 121.nu, lite lagom lama bilder.

jag vet vad jag sa men jag kommer bara inte ihåg det

Filmdag i skolan. Marknadsrapport färdig. Dans ikväll. Jag kan andas ut.
Ciao ciao. -I


klockan tickar & magen kurrar

Sitter på underbara(sarkastisk) ED & har sjukt tråkigt. Det är inte det minsta roligt att sitta kvar i skolan efter jag har slutat och se lärare efter lärare åka hem. Tvärt om ska det vara.
Internet har lagt av hemma likaså hemtelefonerna, så försök inte ringa. Jag försöker och försöker se det positivt eftersom jag faktiskt inte kan vara inne på datorn och syssla med facebook och andra onödigt tidsslukande saker. Det leder i sin tur till mer fin tid till att plugga(sarkasm igen) men ett stooort plus är att jag faktiskt somnar tidigare.
Men nu vet ni iallafall att jag inte kommer blogga varje dag på grund av det. Synd om er. Och mig. Haha.
Ha en grymt bra vecka, trots skolan;)

-I


Lite halvfin glad Inga i Spanien i somras.

jag sitter inte alls halvnaken i mitt rum just nu

Vart ute & sprungit igen, wonderful. Efteråt alltså. :) Nu blir det dusch & sen pratstund med en fin vän.
God natt fina folket ♥


Lite "ickevacker" ingapinga. Ser arg ut.

eventually

Såsmåningom ska jag ta körkort. Såsmåningom blir jag myndig och det längtar jag till som tusan.
Idag var det SI(spring inspiration) övning på friskis & sen blev det till att övningsköra, vilket är grymt kul. Nu väntar massa tråkigt plugg, vilket inte är fullt lika kul inte. Men jag har iallafall haft ett grymt bra lov med massa fina vänner & jag hoppas att ni också har det! Men nu får jag starta om & tagga en fyradagars skolvecka. Chill. Eller inte.

-I


Slickat hår I knoow, sexigt

imorgon dör idag

Hemma en fredagskväll, ofrivilligt. Jag skulle istället suttit vid vättern med en engångsgrill & fina tjejer. Men icke sa nickepickelicke. Bara för jag måste sova tidigt så att jag inte somnar imorgon på högskoleprovet som pågår mellan 8.30-16.30. Pretentiöst eller? Plus att jag har handlat massa mat & fika så att jag kan tröstäta om det går dåligt, hahaha.
I nuläget saknar jag en viss person nått otroligt, nämligen den lille stockholmstösen My, som nyligen vart & glassat i Marocko. Men tummen upp för att myisch kommer hem till Jönköping redan nästa helg, wiiho. Då blir det My så det bara skriker om det. Lovely.
Men ni andra läsare som inte ska släpa sig ner till högskolan imorgon, ha en riktigt rolig fredakväll & njut av de sista timmarna på lovet.

-I


kär lek leka många barn

Andas du så andas jag. har du ont får jag ont. är du glad blir jag det. är du arg har jag förståelse. är du ledsen tröstar jag. är du ensam kommer jag och botar ensamheten. men när jag är ensam är det ingen som kommer. när jag är ledsen tröstar ingen. när jag är arg är det ingen som förstår. när jag har ont läker ingen mina sår. och när jag är glad, glädjs inte du av min gjädje.

-I


huge enervation

Känslan när jag tar de tre första djupa inandningarna när jag kliver utanför dörren i springdräkten som egentligen är mammas är underbar. Regnet har börjat dugga och dropparna känns som smekningar och det våta som en kall hand på min kind. Svalkande. De första långa, utdragna springstegen & det känns som om jag flyger fram över gatorna. Efter ett gäng slitiga uppförsbackar sliter det & brinner det i mina vader, jag måste fokusera på hur skönt det kommer att vara när jag kommer hem. Den susande känslan i bröstet när jag rusar nerför den branta backen & gruset som inte är helt bortsopat sen isen sliter under mina sulor & vill helst av allt se mig falla. Men jag klarar mig & fortsätter, nu är det skönt. Planmark. Springen förbi en skola där det finns en fin linbana på skolgården och allt jag vill är att teståka, men jag måste fortsätta. Inga pauser. Men pauser blir det, vid ytterligare en skola går jag, andas ut, intalar mig själv att jag förtjänar att gå. Mycket minnen, påkörd flicka dyker upp i minnet & det drar till i magen när jag fantiserar om att det var mig det hände. Men det var det ju inte. Paus. Upp för backarna igen, pust. Jobbigt. Mjölksyra i vaderna. Illa. Måste fortsätta. Snart hemma. Jag är blöt och mitt hår är ruffsigt av regnet & blåsten. Dagens frisörklippning åt fanders. Springerförbi många djur som bräker åt mig, kanske är de hungriga. Med underbar planmark igen & spurtande är jag hemma. Andas andas. Känslan är oslagbar, helt fantastisk. & all ångest jag hade innan jag klev ut är borta. Springa är kul. Riktigt skönt.

- I

det är redan torsdag för sjutton

Lovet går alldeles för fort.
Tisdag: Högskolan för att hämta ut biljetter till SI por mi familia, sen lunch på Soya med mammi & syster, kortisträff med Sabine & sen fika & upptåg med snyggingarna Lotta, Linn & Fanny Jönsson. Awesuume.
Onsdag: En gaalet bra dag i Stockholm med min fina fru Fanny Jönsson. Efter halva dagen hade mina pengar gått upp i rök & jag fick sukta efter alla snygga kläder utan att köpa dem. Ischlo pischlo. Men lite inköp blev det, massa mat & trevligt sällskap.
Torsdag: Syster återvänder till Umeå. Klappa om hennne & förtagga högskoleprov. Fun. Fun. Not fun.


Lite sådär nostalgibilder från Berlin i höstas. Lotta & Linn in action



Answers

Här är svaren på era frågor, & de tre översta är något oseriösa frågor från min kära vän Fanny Jönsson;)

1. hur länge har du varit kär i mig?- Ja du Fanny Jönnsson, ända sen i somras I guess♥
2. när ska ditt barn födas? Ingen kommentar,men troligtvis 2032
3. vad skulle du helst äta : en mask eller en snigel? Hm, snigel, det har jag redan ätit förstår du!
4. hur många besökare har du och om du tjänar något på bloggen? Jag har ca 50 besökare/dag & jag tjänar ingenting på bloggen
5. Jobbar du mycket som modell? Nja, härom veckan var det ganska mycket på en gång, hade 5 visningar under en vecka, men nu har jag modelllektioner varje söndag tills den stora vårmodevisningen Spring Inspiration i maj!
6. Hur blev du modell? Jag var på en casting för Spring Inspiration, där vi fick provgå & mäta oss (:

Ciao!

FRÅGESTUND

God morgon är det minst sagt & jag har blivit förfrågad om att ha frågestund här på bloggen. Så passa nu på att ställa alla frågor ni vill ha svar på så ska jag svara så gott jag kan. Frågorna kommer att bli besvarade imorgon & ni har heela dagen på er!
Ciao


min innersta passion är att kolla på nikelodeon varje dag

Vääääälkommen skönaste söndaag. I mina kinder formas två svaga smilgropar när jag påminns om att det är lov & att vädret är så underbart att jag skulle kunna gå ut just nu & skrika vårens andra vårskrik, fast det gör jag inte utan Ida & My inte.
Men eftersom livet inte kan vara perfekt någonstans så ska allt de där irriterande baskiluskerna som mormor säger krypa sig in i mig som inkräktare i någons hemlighetsstämplade läger. Så jag har fått vårsnuva kan man säga, men det sorterar hjärnan bort & fokuserar på alla grymma vänner som jag ska hinna med att träffa. So long!♥



tredje april och påskafton

Lördagen har inneburit secondhandrunda med syster & mamma, påskmidda med kusinerna & otroligt underbart vårväder. Hur skönt?
taggar lovet nu som sjutton: stockholm med fanny jönsson, en fin syster som är hemma & massa vänner & låånga sovmornar.
Ciaoo


Söta syster hälsar Glad Påsk till alla grymma läsare.

skär torsdag?

Hemma från en välbehövd springtur i regnet & blåsten. Det är så in i sjuttsingen skönt när man kommer in efter en springtur. Måste bli oftare.
Idag fyller ingen mindre än Linnette år! Arton hela fina år fyller tösen som är en sån himla sprudlande härlig & glad tjej som man bara vill krama om & vaka över. Hon överraskades iallafall med en hemmabakad tårta av mig & Emma, med ljus & allt i skolan. Så det blev tårtfrossande efter matte d provet, vilket inte var helt fel.
Den här torsdagen slutade fyra med ännu mer sötsaker & sen blev det waynesfika med Kajsa, & den snyggingen var det länge sen jag såg!
Det är skärtorsdag, 1:a april, Linnettes födelsedag, konstigaste vädret & en ny härlig springkväll kort sagt. Så ha en grymt fin start på ett förhoppningsvist vårigt lov. Ciaoo.





1. Rebecca, Carro & Linnette 2 & 3. Tåårtan 4. Ubersnygga Kajsa

RSS 2.0