funderare

Skriket skär igenom världens alla väggar. Marken bankar när vi faller till jorden. Jorden är smutsig och smutset tär sig ända in i själen. Vem gjorde dig smutsig?
Ångesten lägger sig som plastfolie över huvudet och inte äns dina starka händer får bort det. Osynligt, men det finns där, hårt lindat.
Ivern och förväntningen förvann lika fort som ditt leende. Sorgen kom lika långsamt som minuten delat med sextio. Jag vill dra i mina kläder men märker att jag är naken. Alla är nakna, blottade. Lever vi för det här? Plastfolie och jord? Hoppet är lika stort just nu som din förmåga att trösta, det vill säga noll.


good afternoon sunshine

Solen skiner & jag har spelat cricket för första gången i mitt liv, och det ska jag säga att det är inte den enklaste sporten. Cyklar hem i hettan och känner att jackan är lite för varm. Det är sommar på g, huur härligt?
Sista spurten nu innan lov, men först Stockholm imorngon med Linnette & Emma.

So long

sombras



Drömmar. Kom igen & vakna nu. Sista spurten innan sommarlov. Hur kan man då fokusera på skolan?

a little infatuation

En bild säger mer än ord. Jag är ledig, det är läskiga målare som sitter vid mitt fönster, jag är supertaggad för coopertestet om en timma, och ikväll blir det middag på piren. Inte illa alls. Ut & njut nu i det häärliga vädret. Ciaociao!

fathoms

DÖDENS VECKOR FRAMFÖR.
Gjort: Matte C nationella & engelska muntligt, neveeer again
Kvar: Spanska muntliga gånger två, biologiprov, kemiprov, fysikprov, svenska redovisning, psykologi debatt. Behöver jag ännd förklara?

Nevermind, nu är dans & sommar i fokus, jiiiiiha! Ha en fin(grå & blöt) tisdagskväll.



Spring Inspiratiooon

Okej, här kommer ett par få bilder från både Jnytt & mig själv, men resten finns på facebook(:




the living instead


har en alldeles för fin vän som bjuder på fika i nästan-solen i Friardalen.

Cubism dream

Lugna tisdagar är ett plus. Bättre blir det när ens klass gör det värt att vara i skolan. Fina är ni!




måndagsrynkor





drömmer om saker jag inte vet vad de betyder. Drömmer om livet från en annorlunda vy. Ögonlocken klistras fast av morgonens erbjudanden och det tar ungefär tjugo sekunder innan de är öppna. Jag somnar om och en ny dröm tar i. Jag drömmer om obehag och vedervärdiga känslor, hat, sorg och depression. Obehaget hänger kvar som en tät dimma i rummet när jag vaknar. Som små vattendroppar fäster dem utan tillåtelse på min kropp och de är omöjliga att skaka av sig. Jag projicarar obehaget på familjen och i skolan, jag omvandlar känslorna till ilkska och argsinthet och inser själv hur jag påverkas.Försöker hitta bortförklaringar till mitt sinnestillstånd med hjälp utav mensverk, pms, för lite sömn, stress, familjen och vännerna. Ursäkerna är slut och jag inser att jag måste daska upp mig. Ta av mig dropparna av obehaget på min kropp. Men det hjälper inte med att tvätta mig, det hjälper inte att sova, det hjälper inte att äta. vad vill jag? vad vill min kropp? vad vill mitt inre?

sch, don't be too hasty

Sorry for bad update. långhelgen har varit fruktansvärt stressiga med att planera och förbereda mammas och pappas femtiårsfest igår. är glad att det är över & det har vart en härligt slapp söndag. Nu förtjänar jag att krypa ner framför tvn & snarka. Ciao!


R U G B Y





Tjeeeeeeeeena mittbena. Galet fin dag i friardalen med det grymmaste, mest taggade, bäst laganda & mest roliga laget, nämligen ed-lila ;) Krossade Bäckadahl utan bekymmer, fick stryk av pb, semifinal och tillslut helt okej tredjeplats. Inte illa pinkat ändå.
Bonus att syster kom hem från fjärran & hade med sig min älskling som tog en massa bilder, som kommer komma upp på fejjan strax, håll utkik!
Nu blir det familjemys & festplanering. Ciao ciao!


the hidden treasure





[110510]

Tis-dag. Igår avslutades skolan med en härlig rugbyträning med ED laget. & vi ska göra allt vad vi kan för att krossa Peset imorgon. Jajamen! Men först en löparrunda med pappsen ikväll som upptaggning.
Det har blivit en hel undersökning av raringen & en hel del bilder som inte gå att lägga upp pga blogg.se:s dåliga uppladdning & nu ska jag äta mig tjock av kräm. Ciaao





exhilaration

Är nybliven ägare av den här snyggingen Pentax K-7. Införskaffades idag & hon ligger på laddning, så det får bli en fin liten google-bild istället!




sol & svett

Kom just innanför dörren från en lång rygbyträning, måste ju träna en hel del nu förr att krossa PB & Sanda i turneringen bland gymnasieskolorna. Kommer bli hetttt.
Annars vill jag bara säga att det är riktigt riktigt härligt väder ute. Älska solen.


satisfaction

Te for two with Tom tonight.
Körd inga, trött inga, slut inga, seg inga = hysteriska skrattanfall i skolan + depression & smärre ångestattack.

Lämnar måndagen bakom mig och siktar mot framtida dagar, ciaao.

Bilder kommer senare när blogg.se slutar krångla..

sunny sunday

Fabulous weather. SI-lektion, luft, bror, bio, & cheesecake. Gårdagen var mer än härlig.





1 maj

Valborg blev allt annat än planerna, men väldigt lyckat ändå. Det blev tillochmed vätterstranden-dopp för vissa våghalsar, alltså inte jag. Galet kul att få träffa My & Ida så här med, för de två är himla härliga tjejer.
Nu blir det kvalitetstid med finfina jingflickor.


RSS 2.0