OTH & S

Hallåhallå, sommarregnet verkar ha tagit över Sverige(ovanligt) & det mest mysiga med det är att det är fullt tillåtet att mysa ner sig i fårskinnsfällen & kolla på OTH med sin syster. Är just inkommna efter en fyrtiominuterspromenad med den lille krabaten i regn & skoskav och ska krypa ihop i soffan & hänge mig år HP återigen innan det blir dags att ta ett kaffesvep med Linn.
Regna inte bort.


när vinden blåser åt motsats håll

Tillbaka & fullkomligt utmattad efter helgen.
Idag har jag vandrat runt på stan & spenderat pengar på latte tillsammans med Rebecca och Amanda, två töser som är alltför bra! Sen har det blivit bärplockning med Linnette(måste hitta på ett bra smeknamn) & Em.
Är olagligt trött & är förvånad för att jag kan skriva på ett tangentbord(testade nämligen att skriva för hand men pennan måste vart trasig eftersom den inte ville lyda mig). Ska nog mysa ner mig i täcket tillsammans med min underbara vän Harry.
See you latero!


en fredagsmorgon & vi ligger på gräset & sover

Sjukt bra torsdagskväll. Ett gäng bilder som snart finns på fb får stå för det hela.
Imorse efter Ida stuckit till jobbet halv tio somnade jag & my igen fast ute på gräset, härligt.
Familjen är tillbaka i huset & jag måste säga att det både känns skönt & jobbigt, liksom när jag är själv behöver jag inte bry mig om nån annan än mig & äta(haha) vad jag vill. & andra sidan blev det lite ensamt om nätterna.
Anyway, jobbar heela helgen så jag lär inte uppdatera så bra. Buenos noches.



chicken nuggets och ett glas flädersaft

Veckan har kort & gott bestått av jobb, my, jobb, ida & my, jobb, fanny, lotta & my, jobb, fanny, ida & my. Alltså mycket mycket fina vänner som gör mina kvällar. Igår bjöds det tillexempel på en brygga, fetaost & choklad. Inser att detta inlägget inte får någon samanhang men jag orkar inte skriva en bok. Sitter förövrigt  & äter egenfriterade nuggets & egengjord saft, galet nyttig! Ha. ha.
Adioss.




<3

i got married in a fever, hotter than a pepper sprout

L E D I G. marvelous.
Strax kommer ida & my hit, vem vet vart kvällen slutar. Ciao!

Bildbomb från justeröö..









take a coffee, grab two lattes

kom hem från ön igårkväll, kom hem till ett ytterst öde hus med illaluktande kök, jovisst. Vaknade & fick smärre ångest över att jag skulle upp & jobba, fick en fin promenadstund med My. Nu dricks kaffe i högan sky, som är ett annat sätt för mig att säga att jag endast sov fyra timmar inatt. Ischlo.

Slutar sex & glädjer mig av att komma hem till ett fortfarande tomt hus. Swim easy.

INGLI

Jobb-hellregn-cykla-lina-plaskblöta-maid in manhattan-kaffe-pasta-fotostund.

Finfinfin dag! Imorgon sticker jag till sommarstugan, tillbaka på söndag, ciaao!


inexpugnable

oövervinnelig, är precis vad jag känner mig. Som om ingenting kan komma & förstöra stunden, inget kan krossa mig eller andra. Den känslan, är rättså grym.
Gårdagen blev minst sagt lyckad. Vandrade & köpte massa gott med Lisa & Madeleine innan det var dags att fixa ihop en dundermiddag, nämligen tonfisksallad & pasta, inte illa huh? Lite spel framåt kvällskvisten blev ett fint avslut på en härlig kväll. Ikväll väntas filmtime med två filurer. Ciao ciao.


when you guard something precious

Working. Slutar prick klockan sex och har inget att göra fram tills dess. Är inte så värst sugen på att skura golvet eller damma bänkar. Bra att det finns internet då iallfall!
I helgen far jag & la familia till sommarön, Justerö utanför Västervik(för nyfikna), & det ska bli skönt att bada i annat vatten än fruktansvärt iskalla vättern. Jominnsann.
Ikväll väntas middagslagning & mys med fina föredetta danstjejer. Finemang!
Gå inte & få solsting nu! Ciaoo.


när man blir sådär lycklig över ett telefonsamtal från ett annat land

Fick just ett samtal från en tjej i England, nämligen Fanny, en sjukt saknad tös! Hon sprudlade av glädje & jösses vad det smittade av sig! Skrattade så mycket vid maten nyss att mamma skickade iväg mig, haha!
Har haft en mysig dag på stranden med Lina, och sen fika med Ellen också, dessa tjejer alltså, hur underbara som helst. Förövrigt börjar jobbet igen imorgon, jippie. So long!


jag är inte redo att hoppa nerför stenen utan fallskärm

Jag vill inte alltid lyssna på ljudet från tvn. Jag orkar inte alltid kliva upp i rätt tid innan jobbet. Jag kan inte alltid göra rätt. Jag vill försöka men det går inte alltid. Alltid dessa elektroniksaker. Alltid dessa tider att passa. Alltid dessa måsten. Alltid dessa tjat om att försöka sitt bästa. Skitsnack. Jag kan inte alltid. Jag kan ibland.

 


blöta gatan

Hemma från gbg. Det var heelt okej, förutom torsdagens väder, vill säga hällregn hela dagen.
Nu blir det att kila ner till Linn, därifrån vi sedan kommer ta oss till Viktor. Hoppas på fin kväll. So long.


puss

Vaktmästare, vet inte om alla vet att det är det jag jobbar med. I kyrkan. Vaktar. Äter chokladbollar & dricker kaffe i mängder. Hur bra som helst.
Imorgon far jag & min kära familj till sydligare breddgrader, nämligen Göteborg. Är hemma på fredag igen, så ni får ha det så bra utan mina kära intentsägande blogginlägg. Ha. Vad bitter jag låter. Men icke!

Ciao!


Jag blir hög på källarlukt

 

Att vandra nedför dunkehallabacken en sommarkväll med solbris och en rostig cykel.

Att göra kullerbyttor i kallt gräs där lukten av förflutet dras in i min kropp.

Att kunna sitta tyst utan ord med vänner som förstår och bara höra klockvisaren ticka.

Att vakna upp mitt på dagen med hunger av frukost och viljan att skrika.

Att städa och rensa i hopp om att göra föräldrarna glada.

Att känna sig oberoende av pengar och beroende av sällskap.

Att känna sommaren fullt ut i väntan på ett nytt skolår.

Att heta Ingrid och veta att man har världens bästa vänner.

Att bli vimmelkantig av att gå in i källaren.

 


tillbaka

internet funkar efter elva dagars trasighet. Har vart rätt skönt utan men saknat bloggen såklart!
Midsommar var sjukt härligt, sen har det träffats massvis med underbara människor & jag har hunnit bli röd som en tomat. Bokstavligen. Det gör rätt ont.
Min fina vän Fanny är i England, Sabine i USA, & My sticker till France. Unfair! Själv är man fast hemma hela sommarn och jobbar.
Anyway, inget mer tjat, hoppas ni mår prima. Ciaoo!


RSS 2.0