13.04.28

 
ebbas bilder från i fredags på Miou Miou & Matignon.
 

250413

Idag var sista soldan på ett tag enligt yr.no, och vi satt i parken mest hela dagen och bara njöt, testade på lite aktobatik, picknickade och spelade kort. Har haft på mig klänning hela dagen & även nu, halv nio på kvällen, så är det 26 grader på balkongen. 
En liten klänningsincident nu när det blåser lite på stan, var att jag på Théos dagis visade hela trosorna inför alla barn och personal när vinden tog i. Trodde ingen märkte men så vändde jag mig om och såg två pekande fingrar och lite fniss. Jag får väll bjuda på det såhär i sommarvärmen. 
Nu kommer en lite bilder från dagen, och min nya badräkt!
Godnatt 
 

soleil

22 grader varmt & ingen halsont i världen kan stoppa mig från att ha picknick i solen med mina franska barn. Trodde jag iallafall, nu är jag så trött att jag måste ta en tupplur precis som Théo. 
Nästa vecka har jag en veckas lov, som ska spenderas med Emma vid hennes pool, jippie!
 

söndag

Har ingenting kul att berätta om helgen, för jag har legat i sängen sen i fredags och vart sjuk. Men hoppas på nya tag nästa vecka!
Bjuder på lite småklipp från favoritserien. 
 

sjutton

igår efter vår springtur åt vi frukost hemma hos ebba, med plättar, jordgubbar & kaffe, sen åt jag lunch med Ellen & Karin som igår åkte tillbaka till london. Och jag älskar att försommaren verkligen har kommit, arton grader & sol varje dag ! 
Bisous
 
 

regarde, la tomate!

En kille på metron pekade tillochmed på mig och sa "haha kolla tomaten".
Idag ser jag ut såhär:
 

26

Herrejösses, igår var det som mest 27 grader varmt & stekande sol, tack frankrike! Vi hade en underbar heldag i solen, picknick och promenader i Parc Monceau & Buttes Chaumont. Annars i helgen har jag vart ute & ätit med Karin & Ellen som är här från London, sprungit med Josefine & druckit varm choklad med Jula i Marais. Inte helt fel. 
Nu är jag hemkommen efter en springtur & är totalbränd sen igår i solen, hela ansiktet, armar, ben, hårbotten.. Ajajaj. 
 
Kan ju meddela att det nästan bara var vi svenskar som tog av oss kläderna denna dag. För fransmännen var detta bara vår tydligen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

kvällssol


il ne pleuvra pas encore

Just nu känner jag, snälla gud inte mer regn och novemberväder, och vad hör jag då? Söndag sol 21 grader, och sen kommer det fina vädret fortsätta! Det var minst sagt på tiden tycker jag.
Det är redan torsdag eftermiddag och imorgon kommer bästis hit. I tisdags var jag, Ebba & Josefine ute en sväng på Le Comptoir Général & idag var jag och åt asiatiskt med Ebba & Elin vid Opéra. Är så glad dessa dagar att jag  nu tänker ta zoes kickbike & hämta theo. 
Bises
 

regn

Det började regna inatt och har sen dess öst ner sen dess, och det ska det enligt yr.no göra fram till lördag, gotta love the Paris weather!
HIttills i veckan har jag vart på måndagsmys hos Ebba & ätit japanskt med Jula!
På fredag kommer min favvo london-bo hit!!
 

söndag sjunde april

vaknade av sol & maratonlopp utanför min balkong. & för mig idag är det massa franskaplugg som gäller, eftersom jag har mitt sista franskaprov på torsdag!
Idag längtar jag till sommar, shorts, klänningar, grillat kött & gräs under fötterna. 
Bisous mes cheries!
 

friday afternoon

Kan inte säga att denna veckan är en av höjdarveckorna under paristiden, med huvudvärk, förkylning, arkitektprov och högskoleprov. Nu är ett av dessa avbockade och imorgon kväll kan jag bocka av det andra. 
Under tiden, håll tummarna & önska mig lycka till!
 
Olivias bild från påsken! Det är jag & Josefine som kommer sitta i sju timmar imorgon och skriva högskoleprov 1,5 timme bort från stan!

andra april

Imorse, trots bultande hals och huvudont, tog jag mig till skolan efter en månads uppehåll. Dock efter halva tiden klarade jag inte av mer tänkande utan återvände hem till min kära säng där jag kommer befinna mig fram tills barnpassning. 
Till sist vill jag att ni håller tummarna för att jag ska vara frisk på lördag då det är högskoleprov, superpeppad!!!
 

syster del 2

 Trerätters för 120 kronor, sniglad, risotto/anklår & crème brulée/äppelpaj!
Visade Fanny Bonheur des dames, kvällens tema var påsk!
 Sista dagen; ville de Bercy, godisaffär & starbucks!
 

april april?

Antar att de flesta av er förstod mitt lilla aprilskämt. Allt utom halsontet var påhittat, fast tänk vad hämskt ifall jag hade spillt kaffe på min uppgift. Skulle börja gråta. 

010413

Har vart med om den västa morgonen hittills i Paris. Jag vaknar upp med huvudvärk och halsont idag igen, och Judith ringer och säger att theo kastat/gömt deras bilnycklar nånstans, så de kommer ta tåget hem och komma sent ikväll från landstället. Sen går jag och ska göra frukost och hittar en stor och äcklig skalbagge i müslin, fy faaan vad äckligt. Kommer aldrig mer vilja äta den müslin. 
Sen till råga på allt spiller jag ut mitt kaffe över min arkitektuppgift, så nu är allt förstört och jag måste börja om från scratch. Snacka om att jag hatar mitt liv just nu. 
 

RSS 2.0