whatever we're aiming at

huset är knäpptyst, jag är ensam hemma i en vecka & tycker att det är sjukt skönt, & strax kommer lina hit innan kvällens jobbpass på bishop's börjar.
solong

ahead of us

en solig onsdagsmorgon som denna startar på bästa sätt, brakfrukost hos lina med mina två londonbrudar!

jag drömde om dig inatt

städar & nynnar med låtarna på spotify. drömmer om hösten som kommer & gör halvdana piruetter så jag nästan ramlar.

illusion

efter en helg med konstant arbete är jag rätt så slut. förresten, mamma har köpt kokosbollar. skulle bara säga det.
fann denna bilden från jönköpingsgalan. ser inte ut som mig utan snarare en 40årig dam.

xxx

dansade fötterna av oss igår & nu peppar jag för en helhelgs jobb på tallnäs.

a certain kind of sadness

flippar. ikväll blir det club caj med mina favoriter.

glee

stampar på stället & sväljer mängder med kaffe. jag vill ha vår nu, sa hon.
vill ha något att se fram emot, bara något litet. sucks to be halft arbetslös.
weheartit bild.

pürscha

Legat på latsidan med popcorn (som vanligt), lina & film. det finns inget finare sällskap en måndag som denna!
kommer sakna den tjejen & ellen som tusan när de överger mig i jönköping för att ta london med öppna armar.
uppoffringar måste dock göras i alla förhållanden. & stark vänskap kommer överleva tio år om det skulle bli så.
nu ska jag fortsätta mitt lata jag med te & glee.

160110

har firat en artonåring och haft en heldags jakt med pappa.

idag mest går jag runt med en oroklump/mensvärksmärta i magen. hata måndagar.
bilder härifrån

fredag tretton

Så stört duktiga.

redstripes

frukost & kaffe på en parkbänk i solen, avsked av en chicagovän, skvallermys med varmchoklad, nya akrylfärger & slutligen joggingtur i mörket med min frankrikekompis.
det går bra nu

let it take you over

druknar.
bild tagen av rookiefotografen & vännen ellen lindberg. ni hittar fler bilder på rookiebloggen.se

kan dem så kan vi

veckan som gått har bestått av ikealunch, bio, kvällshäng, fika, bongokväll och övernattning på drösphults gård aka linas pappas hus.
en fin vecka som avslutas med träning & promenad med my.

rue de ponthieu

kollar på lägenheter i paris.
bilder från någon trumblrblogg.

review 2011


januari




år tvåtusenelva inleddes med dunder & brak vid utsikten på huskvarnaberget. snön fortsatte falla och jag spelade gitarr dagarna i ända utan förbättrat resultat. umgicks enheldel med min dåvarande pojkvän oliver & saknade min fina rebecca som var borta i en och en halv månad pga sjukdom. I januarikylan hanns det även med en miniresa till Köpenhamn, trip till London med mamma, ett flertal biobesök, vansinnesplugg, halkbana & mysstunder med Lollo & Ida.

februari




februari blev nog den värsta av årets månader. med ångestkänslor, kopiöst mycket plugg & bergochdalbana under skidresa i trysil. men det var också i februari som jag va med i Spring Inspiration för andra året, fick min älskade HTC & kirrade mitt körkort, så jag antar att det förde något bra med sig, februari. Ja just det, jag fick även några nya vänner & spenderade tiotals kvällar med becca.

mars





vännernas månad, vet inte hur jag hade mått annars. umgicks särskilt extra mycket med evelina & fanny. temakarna uf var just nu i sitt esse och teproduktionen gick igång som bara den & vi vann 2 kategorier under uf-mässan på elmia. fanny blev bortrövad från pb med ögonbindel & andra som fyllde år denna månad va snyggvännerna ellen lindberg & ida.

april




våren började skjuta upp blommor från marken & solen sken. i april var maten en stor del av händelseloppet med många uteserveringar, utekvällar, fikan och ja, mat mat mat.

maj


det blev SM i ung företagsamhet i stockholm & temakarna sprudlade. ingen vinst kom vi hem med, men desto mer glada & nöjda. i maj var studenttagget på topp och vi skrev våra sista prov & hade våra sista lektioner. i slutet av maj flög klassen till budapest & jag gjorde min tredje och nog bästa utomlandsresa detta året.

juni





helt klart årets bästa månad med både bal, stockholmslånghelg hos my, student, vildmarksläger & sommar. balkvällen & studentkvällen var junis galnaste & mest underbara stunder och jag bara njöt juni ut. månadens enda minus: skärskada i handen.

juli


juli bjöd på jensensmiddag med julia, jobb, glass, ont i handen, visingsö & sushi. avslutade juli med en roadtrip till malmö som hade sina up's and down's med skratt & tårar. och en rejäl nypa obalans.

augusti




inledde månaden med två veckors semester i Frankrike, finaste landet som finns. Där strosade vi runt på kullerstensgator, solade och åt gudomlig mat varje dag. Veckan när vi kom hem fylldes av tallnäsläger och konfirmation och liseberg. sen var jag förkyld augusti ut.

september



mina höstkurser på högskolan började(keramik & franska), jag sa farväl till madeleine som flög till Boston för ett år som aupair och jag sprang runt pg med julia. mina bästa vänner fyllde nitton och jag bjöd dem på Studion.
i mitten av septeber blev jag en pudel i håret och träffade fina vänner för att äta amerikanska pannkakor, var hårmodell för sebastianprofessionals/wella och hade största fristyren någonsin. och även september slutade med att vara sjuk: halsfluss  nr 1 denna höst.

oktober




jag spenderade kvalitetstid med syster uppe i umeå och oktober blev regnets tid. jag följde med pappa på höstens första jakt och fick jobb som bartender på bishop's arms. det var nu som jag tappade mycket kontakt med några av mina vänner, åkte till stockholm, åt många caféfrukostar och var med i Make up stores showgirlvisning & jönköpingsgalan.
november



zumbapass på atlantis varvat med kvalitettid med julia och jobb. jag började teorikursen i jägarexamen & va med på Spiras invigning. nu kom halsfluss nr 2 denna höst som inleddes med nackspärr i 1 dygn. och jag vill även tillägga att jag fyllde nitton & blev överraskad med sushi & veronica maggiokonsert.

december





umgicks med emma en tisdag & åkte till stockholm under en halv vecka för att praktisera på en arkitektbyrå. det blev tre plåtningar till ett scarfgalleri & endel myskvällar med kött & spel med vänner. precis innan jul åkte vi upp med familjen till sälen där vi myste framför brasan efter en lång skiddag. nyår började med en skitrolig modevisning med bästa miss jönsson & slutade med finmiddag & raketuppskjutning med ellen & lina. nyårsnatten blev superb.

RSS 2.0