kisskisskissgodmornin'

Fredag = sista skoldagen innan looov. underbart! extreemt välbehövt även om själva lovet kommer bli sjuukt stressigt. imorgon är det gourmethelg, vilket har varit en tradition i min pappas släkt sen låångt tillbaka. kortfattat träffas hela släkten & äter massa god mat, blir utfrågade av varandra, osv. Den ständigt återkommande frågan av alla vuxna "har du pojkvän än då lilla ingrid", haha.
ett annat stort glädjerop denna helg är att My kommer hit från huvudstaden.
Ha en superfin fredag! Ciao!



en av alla regniga dagar.

i vått och torrt

Sitter i vårt kära elevrådsrum i väntan på nästa möte, missar fysiken (åhnej herregud). För en halvtimme sen i matsalen spårade jag ur lite och det slutade med att Linnette hällde ett halvt glas vatten över mig, blöt blev jag iallafall, och är det fortfarande.
So long so long.


mmmmmmhm, skulle sitta fint nu.

to be continued..

sitter och hackar tänder och växlar mellan deaperate housewives och oth med ett glas te i handen. har varit nyttig och friskisat med ellen och annars bara gjort massa måsten. uh. vill att min fina vän lina ska komma tillbaks från sahlgrenska så jag får ge henne luftkramar åtminstonde.
sov fint.


han var helt euforisk

säger bara en sak: t r ö t t

när den där elyseiska känslan kommer ikapp

Tjenare, hade tänkt att få så mycket gjort idag, men icke icke. Så nu sitter jag här med en kopp kaffe och sjuttio högar historia brevid mig. skärpning nu. hej då inga, hej no-lifer.. ska baara kolla lite 90210 först...


då mörkret faller på dansar inga på borden

MÅNDAGSSEG. Fint ord. Med en måndagsfika som satte snurr på kroppen blir det liksom igår familjeparty på övervåningen, jo jo.
All lycka.


the ship is sailing, i'll meet you on the other side.

Dö historia dö!


när det känns som om huvudet ska lossna.

igår skrevs högskoleprovet & det blev mys med Lini & Elly på kvällen, vilket resulterade i att ingrid och ellen ligger och sover klockan elva. sådetkangå.
Har så sjukt stört ont i nacken och deppar över att hela dagen består av plugg plugg plugg. Håller tummarna för att Lina ska bli sjukt bra omhändertagen på Sahlgrenska ikväll. Pusspådig.

Ciao!


a different situation

Blir till att sova nu. uppstigning imorgon 06.00. sucks..


oh, it's snowing

inga säger: äntligen lite jultecken, sov så sött allesammans!


lite sisådär chimärisk

sovmorgon en sån här jobbig torsdag är välbehövt. ieftermiddag blir det möten, bilkörning, mat och skuj. ciaociao.


masterpiece

älskar vädret, kyla, snöblandatregn, regn, blåst. Att vandra i två timmar med en fin Julia i detta väder lär man sig tycka om det. sen att komma in i en mysig kyrka med sång är ännu bättre. men nu: maaaatte.


jullängtan & julfirande på hotellrum


Min nya inspirationskälla, Ebbas Foton, måste besökas!

Sitter och lyssnar på julmusik. Det är rättså underbart.

autumn/slash/fall

HÖST. är det inte underbart. imorse hatade jag regnet, nu älskar jag det. att gå hem med rebecca i regnet är minst sagt fint. nu: choklad och historia. möjligt byts historian ut mot lissie, phil wickham och hellström.



En taggtråd etsas fast inuti mig och liksom river sönder bit för bit av min integritet.

Dot dot dot. Kommer dö inombords av oro över en fin vän nästa vecka. Kommer bli ofokuserad, mer än nu, kommer kallsvettas i korridorerna och irrigt kolla på mobilen efter missade samtal. Min vän, jag är med dig när det sker, innan och därefter. Vi ska stötta dig igenom detta. Hur det än går.
Din bästa vän förevigt.


i'm tired of being last to know




taylor swift skriker återigen i mina öron, senaste taylor-eran var i ettan. Jag vill hellre skriva tusen svenskauppsatser än plugga mer kemi. Då vet ni.

sjutton

Kemidag med ida & louise resulterar såklart med chokladbollar och en finpromenad i höstkylan. Just hemkommen från The Last Airbender med mamma. Panikar inte alls över kemin. Nej nej.


ONCE A FAILURE ALWAYS A RETARD


i wonder how to behave



Har glömt att visa det senaste tillskottet i ingrids rum. Ska döpa han snart.

peachy.

efter uppbrytet lås i skolan och lite komplikationer blev det härlig träning med Ida, följd av scones såhär i höstvädret. nu: te & choklad. yum yum.



jag är ambivalent

Kluven mitt itu.
Friskis
Mat
Mamma&pappa


idag är jag glad, lycklig och oerhört klumpig

En minst sagt knasig och tidlös dag. För en gångs skull kändes inte torsdagar så jobbiga, mycket på grund av klassen och min fina vän Louisa. Vi har gjort pannkakor, vräkt i oss choklad istället för att gå på kalorikväll på skuj. Fint.

(spillde just ut en kopp varm mjölk över halva mig och halva köket).

 


fjortondeitionde

I skolan. Slutar fyra. Suck.
lillebror

you just trumble

Guess what? Jag har vart riktigt höstmysig och kokat varm choklad på spisen, vispat grädde och myst med lillebror. Detärfinastunder.



det förflutna hinner inte ikapp



Med ett leende på läpparna väntar jag på att min käre vän Lina ska komma hit och skvallra. Äter äppelkräm och struntar i att plugga. Känns bra. Ha en fin kväll. Ciao.

jag följer dig för vi ska åt samma håll

lizzie- look away

långa konversiationer som grenas, ny musik som dras samman i mina rörelser, känslan av att vara en av miljoner.


tiden från och med nu.

biologiprov-done.
next up: gitarr och en kopp kaffe



dagelva

Att förstarta tomtegrötseran är mycket mycket bra, då hösten kryper ännu tätare in på skinnet. Jo jo. som alla andra förtillfället drickes te i ett mörkt rum med två ljus, synd bara att biologin skall läsas igenom ett antaaal gånger.




Du sa saker innan som gjorde mig hel, tack

10/10/10

Knasigt. Det där med tid. när jag vill att den ska gå långsamt går den fort. Helgen flyger förbi, sjukt mysig(hahaha) kväll i lördags med födelsedagstårta, tp, sång & godsaker. idag, söndag, har jag gjort lunch till farmor, haft gospelkonsert, och nu biologistressat. Fin helg.
Hoppas på en bättre vecka än den föregående. Sleep well.


you better run

har min bästa vän benny(vår hund), brevid mig i det mörka tomma huset. Föräldrarna sitter väll just nu i nån bar i Italien, syster i ett rum i umeå, min bror är i rummet brevid och fina fanny jönsson på andra sidan facebook.
God natt fina läsare!



oh my



Min fina vän My fyller 17 idag, grattis snygging!

abnormt.

Freeedag! Kvällen: Linn


Bilden föreställer en liten del av vårt uf.

att få ett slag i magen.

Dödens dag i skolan. Aldrig räknat så mycket under en enda dag känns det som. har väll inget spännande att tillägga. mer än att facebook kan såra en mer än en vän. that's wierd though..


the laughter in a strangers face

Tuesday.
Lisa-gospel-fanny-labbrapporttråk-linnros-johnossi-first aid kit-gossip girl-sussa.



vi skulle krossa gränser för att känna oss unga

Sovmorgon. Har just spelat sönder mina fingrar på min nya gitarr, få ta och döpa den sen, haha. Idag: 2 lektioner, gospel, övningsköra.. kan det bli en mer fin tisdag?
Längtar till helgen då halvan My kommer tillbaks till hemstaden, sjutton hela år fyller hon dessutom. Men nej, nu ska jag fixa lite kaffe & grubbla över vädret. Ciao!


well i feel a scent of glue

Besöksrekord tycker ingrid är mycket uppskattat, tack!
Idag är det kanelbullensdag och jag har redan fått i mig tre stycken, en nybakt & två stenhårdingar. Jag bakar inte själv, men här kommer en lass bilder från min senaste lass bullar(från i somras). Enjoy!





när jag slår slår jag hårt,

Är död efter lördagskvällens jobb, så idag blir det segdag innefattande plugg, gitarrplingande, bingolotto med mamma & sen promenad med två ytterst bra flickor. Pretty nice though.



motsatsen till mätt

Idag är det fredag, och en mycket fin sådan! två timmar i skolan, hinna ikapp hösten med Amanda, träna(!) med fyra fina tjejer, och till sist hem och finna ett nästan tomt kylskåp. Katastrof! Är vrålhungrig och sitter och trycker i mig en risifrutti. Ikväll blir det finmiddag a'la'marie. have a marvellous evening!




RSS 2.0