este kind of saker

okej ser ju riktigt drygt ut med en rubrik bestående av en mening med tre språk i, men erkänn rättså fyndigt?
Idag har det blivit en mycket fin kväll, bestående av övningskörning, sång & Miss Fridström. Det hela avslutas med gitarrplingande, kaffe & choklad!

jo just det, är ledig imorn.. bonus.


Nej det är inte en död fjäril i mitt fönster.

crapehanger.worrywart

Vill inte vara den som är pessimistisk..meen. det är nog höjden av pessimist, att säga att man inte vill vara det, och så är man det ändå i samma mening. Hur dumt.


where I send my thoughts to far off destinations

the day:
Övningskört till bankeryd, runt till prinseryd & tillbaka
◊ Sett Toy story 3D

..& nu blir det besök av en mycket fin person.


jag vet att jag borde sova.

Lottas hejdåfest var sjukt bra, & hoppas hon klarar sig fint & har galet kul i Skottland nu!
Ikväll har jag, Ellen Lindberg & Linn Bobackis serverat på Fannys mammas femtioårskalas, vilket var förvånansvärt kul, men nu efter ett paket vindruvor var & knappt något kaffe är jag sådär pigg, därav rubriken. (yey jag har en poäng med min rubrik).
Anyway, sweet dreams.


vattenspridaren.

twenty-seventh of august

Friday. Schoolday. Partyday. Lottaday.
Ska kila iväg till skolan strax, innan ska jag ta min andra kopp kaffe & läsa en tidning. Ciao!


big big world

Sitter och nynnar på Emilias genombrott, big big world. den har satt sig sen i fredags och jag får tillbakablickar till min lågstadietid då den låten betydde så sjukt mycket för mig. Blev jättearg på pappa under "sikta mot stjärnorna" som fanns förr, då en tjej sjöng just den låten och klädde sig som Emilia. Pappa sa att hon sjöng dåligt, och då blev jag skitsur och började gråta för att han tyckte Emilias låt var dålig. (Nu i efterhand förstår jag såklart att han bara syftade på tjejens sångröst och inte på låten) hah.
Det är tisdag idag för er som fortfarande har sommarlov och för ovanlighetens skull slutar jag nu kvart över ett(!!!) varje tisdag. Skoldagen rann över till en dejt med den näst yngsta systern Boeryd för en väldigt trevlig fikastund.
Har suttit med syster och skrattat åt en sjukt rolig bloggerska, se hennes videoklipp här!

Jag önskar alla en god afton, ciao!


Jag & syster

när smärtan växer

huvudet växlar från att vara glad till att vara ledsen. Helt sjukt hur en dag och kväll kan innehålla så sjukt olika problem, händelser och personer. vill säga att jag har så många galet fina vänner också.
rickard fortsätter fylla mitt musikförråd med himla bra låtar, lina har kommit hem från oslo, fanny förstår mig hela tiden, martina är en sån sjukt fin tjej, julia är så bra på att få mig le och gustav är rättså bra.

sleep tight.


då jag tänker lite på tok för mycket

de där sista tankarna innan hjärnan sätts på stand-by och kroppen slappnar av, vad är värt att tänka på? När jag var mindre brukade jag alltid ligga och tänka på det jag ville drömma om, men det funkade aldrig. Jag låg och tänkte på min klass eller massa godis men istället blev det drömmar där jag gömmer mig för läskiga män eller att jag faller nedför en klippvägg och det susar i magen. Vem bestämmer vad min hjärna ska tänka? Även när jag är vaken kan jag komma på mig själv med att tänka knäppa och vridna tankar som jag inte kan hitta roten till. Jag börjar tänka på hur jag började tänka och det är sjutton inte lätt för hjärnan att göra. Nu tillexempel försöker jag tänka på hur jag tänker när jag skriver detta inlägg, eller varför jag gör det. Kanske ska man låta alla tankar vara, eller iallafall inte grubbla över dem för mycket. Kanske är det själva tanken att tankarna skall tänkas, så att tänkaren inte förstår?
figure.


då jag bara inte kan låta bli


..att göra samma sak som en fin vän. Fanny Jönsson. Bara sitta hemma för sig själv(okej två syskon med) och ta det lungt. Lite betänketid om komplicerade saker & dricka te och äta lantchips i soffan med ett duntäcke över.
Vi lever bara en gång.♥


då molnen rör sig för fort

Gårdagen var...speciell. Fin & bäst på många sätt, men samtidigt tragisk & sorglig. Förstår inte hur ens känslor kan skifta från rött till svart sådär fort, hur ens varma kinder kan bli alldeles blöta & hur  skrattande ansikten fylls med tårar. Vill snurra tillbaks tiden som i harry potter tre & försöka förhindra något som jag inners inne vet inte går att förhindra. Alla dessa småproblem vi lägger sån enorm kraft och tid på när vi egentligen borde vifta bort dem och vara glada för att vi finns. Vi existerar. Det går inte att få bort ur hjärnan, det har etsat sig fast som en fästing på högsommaren, som en använd snus på fönsterrutan, som ett tuggummi på bordet.

david gray

crawling.
walking.
running.
sweating.
forgetting.
lying.
cheating
hateing.
abandoning.
forgetting.
itching.
scratching,
punishing.
hitting.
forgetting
reminding
rewinding
removing
regretting
forgetting.

the other half of me

Min halva har flyttat tillbaks dit hon bor och jag sitter & laddar upp bilder från Tallnäs på facebook (take a peep).
idag är det sista(!!!) dagen på jobbet, sen ska jag ha mina tre dagars sommarlov innan skolan börjar, wei. Men som firande över jobbets ändpunkt blir det kräftskiva ikväll, vilket kommer bli galet bra. Så ha det super nu de sista sommarlovsdagarna & tagga skolan. Ehe eller nått.
Ciao!


det där varma känslan i magen när man är med folk som betyder.

Dagarna susar förbi & hjärnan står still. Jag hänger inte med. Vart tog det superefterlängtade härliga sommarlovet vägen? Nej just det, jag har jobbat bort det. & om en vecka prick börjar s. Men för att muntra upp stämmningen på bloggen ska jag meddela att jag har haft en sjukt fin helg med konfirmation, assefest, pizzaätande & pg-gitarrspelande i mängder. Plus att imorn efter en halvdagsjobb åker jag, my & anton ikapp de hundra resterande från skuj till Liseberg, vilket kommer bli fett grymt.

Take care!




ett annorlunda perspektiv

If you try so hard but you don't succeed. Coldplay. Tallnäs har varit fantastiskt, precis som förra året, fast annorlunda. Imorgon är det konfirmation & arbetsdag, vilket inte kan bli en bätte kombination. Kommer sakna alla konfirmander nått så fruktansvärt, men många guldklimpar kommer såklart bli assar.
Har svårt & koncentrera mig & huvudet bubblar med funderingar, vad är rätt & fel?

Dröm sött.


1: Julia, jag & My på spexet 2:Söeta konfirmandkillarr

a memory you cannot define


Är på tallnäs. Eller okej, just nu är jag på jobbet men ska vidare ut igen ikväll. HIttills har det inte vart alls ett dugg likt förra årets underbara minnen, men jag antar att stämningen kommer bara bli bättre & nu när My kommer ut så kommer det kännas bra igen. Ha ha. På bilderna har vi 1: jag & kajja 2:Linn BF & Linn LL 3: Glajj / Kaj. Fina männiksor som ni ser.
So long!


how to coax a contrary to smite

Ledig dag & helg. Det bjuds på Sabine, Tallnäs och vinkväll. Helt okej.


pictures all taken by my Pentax K-7.


fit for fight

Igår hängde jag med den här tjejen det blev fika gånger två och vi har tillsammans bestämt oss för att göra framtiden hälsosammare. Alltså, ut & springa minst två gånger i veckan, inte äta onyttigt osv osv. Så efter jobbet idag blir det på med löparskorna & i med ipoden i öronen. Därefter blir det att återse fina flickor från klassen. Ciao!


these words of my own




Säger bara en sak: BUNS

it never makes me feel good


är trött & har just proppat i mig mängder med godis. måste ut & springa mer. fan.

RSS 2.0