Pâques

Lax, köttbullar, västerbottenost, sill, sallad, bröd, ananas, apelsin, ägg och choklad fanns på vårt påskbord igår! Vi åt oss proppmätta, spelade kort & sjöng snapsvisor. Riktigt bra påskfirande i Paris vill säga!
Idag har jag fått ett påskägg av Emma & har pluggdag hela dagen lång. Hoppas ni alla haft en mysig påsk!
 
 
 

syster del 1

Långa promenader, crêpes och cider. 
 Earth hourmiddag och Carmen med Jula
 Springtur & brunch
 Promenad till Le Tour Eiffel
 
 

tjugosjätte mars

Coucou! Det är tisdag & systern är här på en veckas semester! Sen i fredags har vi gått totalt runt 2 mil, sprungit i Parc Monceau, ätit crépes i Marais, vart runt vid châtelet, kollat in Champs Elysées, Notre Dame & Eiffeltornet, lunchat i St Germain de prés & vart på Carmen i montmarte. & slut är det inte än!
Snor lite av Fannys bilder för att visa vad vi gjort. 

jeudi 21

Bonsoir mes belles! 
Sitter och tittar på när Théo badar & jag slutar om en timme! Idag har jag varit på bodypump med Emma & ätit lunch hemma hos Ebba med Josefine, Elin & Olivia. Nu peppar jag bara tills Fanny kommer hit imorn, som Ava säger "Yooopppiiee". 

BIEBERFEVER

Konserten igår var helt fantastisk och sjuk och härlig och vi såg gråtande fans, knuffades med ilskna fransyskor, bar över en nedsvimmad tjej över ett räcke till ordningsvakten, fick se Carly Jay Repsen och någon dude som hette Cody Simpson innan vår älskade JB. 
Det var lätt den coolaste konserten jag varit på, och efter att först blivit utslängda av en polis i kön eftersom vi trängt oss, och sen trängt oss igen, så stod vi tillslut så nära scenen man kan göra. 
Bieberfreaket i mig har väckts, hur ska detta gå? 
 
Iallafall, idag är det onsdag, det vill säga jobbdag + barnvakt. 
 
Bild av Olivia Hogan!
 
 

en annan måndag

Har suttit och lyssnat på radio & ätit svenskt knäckebröd och ska strax ge mig iväg till en fotoaffär för att skriva ut lite bilder till ett projekt. Förövrigt blåser det och regnar här i Paris, lovet är slut och denna veckan står det två stora grejer på schemat; vår kära Justin imorgon & min älskade syster som kommer på fredag! Lyckan är total. 
Älskar förövrigt måndagar som denna, då jag är ledig fram tills halv sex.
Bisous!

3 dagar kvar till..

Justin Biebeeerrrr. Annars är det en vanlig lördag som jag & Josefine började med en springrunda i J. du Luxembourg, och jag sitter nu och pluggar & ikväll blir det återförening med min kära vän Jula! Topptopp.
Bisous!
 

movietime

ska börja denna sooliga men kalla torsdagsmorgon med att gå på Boule & Bill med flickorna, kanske inte filmen jag skulle valt, men tydligen räckte inte min röst när jag sa att jag helst ville se Hôtel Transylvanie. Merdre. 
 

ne quitte pas

Idag kom familjen hem från Normandie, där det hade kommit en meter snö som gjort att massa hus förlorat electricitet och folk satt fast i bilköer över natten, usch, det skulle väll knappast hänt i Sverige av en meter snö?
Ska äta älgköttfärssås och pasta nu med familjen, åhh vad jag har längtat efter kött de senaste två veckorna, mmhm. 
Ha en mysig onsdagskväll! 
 

håll om mig

 För er som inte redan hört Petters nya låt, som jag aldrig kommer tröttna på. 

tolfte mars

Bonjour tout le monde.
Våren i Paris trodde vi hade kommit, men så lurad man kan bli. I lördags var det 20 grader och sol, och idag när vi vaknar upp är det snö på vägarna och i luften. Jaja, jag njuter iallafall för att jag är ledig idag också, eftersom familjen är fast i Normandie tills ikväll, och jag ska inte göra annat än kura in mig i en filt & läsa, plugga och hoppa glädjeskutt för att jag har ännu en dag själv i lägenheten. 
Bisous
 
 

dimanche

Idag har jag gjort: en springrunda i Jardin du Luxemburg, skype med syster och massa timmars högskoleprovsplugg med Josefine. 
 

9 mars

Godförmiddag vänner, det är andra lördagen i mars och solen lyser över paris. I torsdags efter min soppmiddag gick vi ut till tre olika klubbar, och hade en riktigt värd kväll ute som avslutades med att Elin sov här. 
Igår sen så tränade jag med Emma, fixade mitt metrokort och gick på Spring Breakers med Ebba som kan ha vart en av de knäppaste, äckligaste filmen jag sett men ändå väldigt bra. Varning för mycket, mycket naket & pistoler. Att den var barnförbjuden är ingen tvekan om, haha. 
Håller på med mitt arkitektprov nu, och senare ikväll blir det mello-mys med Ebba & Jossan. 
 
bild tagen av Ebba. 
mina fina Ebba, Elin & Josefine
 

någonting hotar kväva mig

Godkväll vänner, idag har jag promenerat totalt 9,6 kilometer, nästan en mil(!)!). Det var sträckan fram och tillbaka mellan Ebba & mig, så hejdå buss & hej till 1,5 timmas promenad. 
Hos Ebba åt vi god lunch & drack kaffe med Elin, och senare ikväll kommer hela gänget hit och äter soppa, torsdagsmys!
Har hakat upp mig på Petters nya låt "Håll om mig", därav rubriken. 
 
 

onsdag

Hallåå! 
Jag har haft ett riktigt bra lov hittills, igår var Josefine här och vi pluggade i sju timmar till högskoleprovet, fram till att Elin kom och vi beställde hämtpizza och kollade på Sound of Music, som jag aldrig hade sett!
Idag har jag mest hunnit med att träna & äta lunch, men ska ta tag i mer plugg idag igen!
 
 
 

måndag

Coucou mes amis! Idag, liksom igår, är det strålande sol och närmre +10. Därför har jag promenerat endel, igår med Josefine och idag själv, trallade runt och tyckte allt känndes tjugo kilo lättare. Sprang också min runda i kvarteret, så skönt!
Strax kommer Elin hit och jag hade tänk ha lite pannkaksmiddag i solen med henne & bara njuta av att vara ledig.
 
 

första mars

Är så pepp på allt framför mig just nu! Träffade Jula innan och köpte skissmaterial, och jag kan bara tänka mig alla möjligheter att gå ut och måla, eller bara sitta och måla på balkongen i vår.
Andra saker jag ser fram emot är:
- 12 dagars ledighet
- Justin Bieberkonserten
- Fanny kommer hit en vecka
+ massa andra saker när solen och värmen kommer till Paris!
 
 

midnatt

Godkväll vänner, har precis kommit hem från en liten mysig barrunda vid parmentier med Josefine, Elin, Olivia och olivias kompis & jag peppar till tusen imorgon kväll då jag är ledig i tio dagar!!
Idag annars har jag haft lektion, ätit lunch & gått i secondhandaffärer med Elin & betalat ytterligare en månads franskakurs som jag bannemig hoppas är värd dem pengarna och min tid för att jag ska bli ännu bättre på franskan, som jag faktiskt får mer och mer beröm för. "klappar mig själv på axeln".
 
Så sov så gott, bonne nuit, buenas noches & goodnight!
 
 

RSS 2.0