mitt år i ord och bilder

januari
började året i frankrike med familjen, det blev många onyttiga men mysiga kvällar med vännerna, det blev många glada besök av my från stockholm, hade massvis med kvällar med lina & ellen, jag försökte skriva dikter, hade en av min och linas vanliga photoshoots där vi är fulare än vi tror, syster fyllde tjugo & jag skar mig i fingret.




februari
dansen var en del av mitt liv och jag blev sårad av personer, jag tog tröst hos syster i umeå, jag fick reda på att jag kommit med i Spring Inspiration och drömde mig bort till försommaren och uteserveringar, det blev en hel del fester och min vänskap med fanny stärktes.




mars
mars började med ett vårskrik på stadsparksvallen med my & ida, och jag sjöng solo på en jazz/soulkonsert i sofia kyrkan. började skriva dagbok och gick min första catwalk för en designer på peset, hade fin fotodag i vattenledningsparken med fanny och hade en frukostgrattning för den tösen med ellen lindis, jag hade äppelpajsätning med lini och lovisa och ida fyllde sjutton. det blev långa fysikpluggtimmar med linnette och emma och jag drack te med kardemummakärnor med mamma.





april
linnette fyllde arton och blev överraskad med tårta, åkte till stockholm med fanny och klippte håret. jag fortsatte att sakna my , jag var på en fotografering för 121.nu, lollo firades med fanny och ellen, och jag lekte med lisa. jag och lina grät till the last song på bio och det fick avsluta april.





maj
det blev valborg med ett gäng människor som slutade i vättern, det var middag med klasstjejerna och jag köpte mig min älskling, pentax k7.  rugbyturnering drogs igång och en lycklig ingrid fann sig på plats, det var dags för spring inspiration och jag fick krama peter siepen(det var nog det minst roliga den dagen), pappa fyllde femtio och jag filosiferade om sommaren.





juni
mamma fyllde femtio, jag slutade andra året på gymnasiet och jag for upp med sjuttio galningar till värmlands skogar där jag träffade paddelbästisen åke. my, fanny, lollo och jag hade picknick i en rondell, det var en fin sommarkväll på piren med tessa, lollo och ellen, det åts pizzor med konfirmander i en park och jag myste med elly på caféer.




juli
jag firade midsommar hos hanna med fint folk, hade långpromenad och foto med mysan, jobbade dagarna i ända, for till göteborg med familjen en vecka, fick upprymda samtal från en nykär fanny från england, mös på stranden med lina och ellen, åkte till sommarstugan på justerö, umgicks med lisa och madde och hade finkväll med lina och kameran. hade picknick med my, fanny och lotta på en stenbrygga, och åt på subway med rebecca och amanda. mina beroenden: OTH och HP.




augusti
jag och julia startade en hälsosamperiod som varade två veckor, jag umgicks med sabine och pendlade ut till tallnäs mellan jobbet, jag plinkade mina första ackord på gitarrer i pg, och for till liseberg med anton och my för att möta upp skujfolk. det blev två assefester och massa my innan hon for upp till huvudstaden igen. jag fick musikinspiration av rickard och började skolan, lotta hade sin hejdåfest och jag sjöng gospel förfullt.



september
jag blev tillsammans med gustav och det blev en fin månad men inte mer, lini och ellis fyllde arton och det firades med myskväll, jag åt amerikanska pannkakor på vasas och drack te med linn. min kamera fick en ny kompis, jag sjöng på min gudfars femtioårskalas och åkte till göteborg med klassvänner.




oktober
jag köpte en gitarr och bakade bullar, köpte johnossibiljett med lina och my fyllde sjutton. jag gjorde fina lattes till mig själv när jag pluggade, drack varm choklad med lillebror och louisa kom och lekte en dag. tränade med ida och åt scones med flickan på waynes, hade kemipluggdag med lollo och ida, lini opererades och jag hade en klump i magen, jag gjorde upp konstiga planer för julen och drack te. första snön kom (21:a) och jag myste med lini och ellen.




november
höstlov och my kom hem, det blev ullareds roadtip med my, linn, lotta och fanny, jag var med och kandiderde för jönköpings lucia och syster kom hem från kylan. jag och frida gjorde rosa cupcakes, det var övernattning i kyrkan och jag drack årets första glögg. hade misslyckat hp-maraton, åkte till lager med mamma, gick på en sjukt fin håkankonsert i lund, var på återsamlingsläger och fyllde arton!




december
jag blev kär och det blev jag och oliver, det blev födelsedagsfirande med klasstjejerna, många promenader i snön, fina kvällar med vänner, tända ljus, te, film, musik, jag gjorde 44 luciaframträdanden med bästa tjejerna, åt frukost ute med klasstjejerna, det var dags för johnossi, och jag och lini blev en trumpinne rikare och blev nyförälskade i de tu. hade bakningsmys med lollo och ida och var på samuel ljungbladhs jazz/julkonsert med oliver i snökylan, syster kom hem, jag blev extremt förkyld och for upp till sälen med en nyköpt bil. myste med fanny j, twilighttittade med julia, temyste med my & fanny, var med lina och hade finfrukost hos my innan hon åkte hem.






känns inte som att 2011 kan slå 2010, men det är upp till bevis. om inte annt får jag väll som töst titta tillbaks på detta året och drömma mig dit.

dan före dan före ett nytt år.

åkt skidor i isaberg, det gjorde sig verkligen påminnda för sitt namn: ISIGT.
imorgon blir det ett evigt kalasande som börjar med nyårsfika hos johanna, och slutar med kalas på huskvarnaberget. fint.


sura vindruvor och ett gäng gamla äppelbitar

har haft en atypi från mina matvanor, kiwi. har alltid vart allergisk mot denna ljuvliga frukt, men idag, då jag för första gången på en halv evighet åt de, så hände: ingenting! helt extravagant.
annars har min tisdag bestått av julia, twilight, mys och nu, att bara ta det lungt. är helt halvt slut efter julveckanoch behöver en paus.

ha en sköön tisdagskväll!



[plats för rubrik]

frukost hos fanny: fruktsallad
yum

solong




oh i'm fine thanks

det går fort.. tjugosjunde december redan och jullovet har avverkat sin 6e dag av de 19 resterande, okej låter inte så farligt..

julen var fin, snön var vacker och det var tjugofem minusgrader utomhus. tillbaka till ett mellandagsrea-galet jönköping och massa saknade vänner. dags att gå i ide? jaaoopp.


hela glada släkten. ha h ah ha

GOD JUL

Merry christmas my dear readers! ha en hejdundrande fankastisk julafton nu! live in peace.


tjugotredjeadvent

sitter fast i snökaosat karlstad, bilen har gått sönder, och vi har fått köpa en ny. jippiejay. annars får vi hålla tummarna att vi når hundfjället innan mörkret.

Frukost: amerikanska pannkakor med sirap och glass.


show me all that i could be

är genomförkyld. snorig. nysig. hostig. kall. huvudvärk. younameit.

ikväll kommer syster hem. ♥


jag viktor gustav åke

ni tt on de



FREDAGS: JOHNOSSI, så sjukt galet fantastiskt underbart jäkla bra! Jag & Lina stod längst fram i lyckoyvret och fick en trumpinne av fina oskar, inte nog med det var det kvällen som vi inte kommer glömma. så fint.

IDAG: fjärde advent.
nu bär det snart av till ida och lollo i snövädret, sen gospel/jazzkonsert med samuel ljungbladh med fina oliver.
imorn, måndag.


femtonde december och jag slarvar med chokladkalendern

shalala, sjunger ihjäl mig med världens bästa luciatärnor & lucia! kommer sakna hela gänget efter idag eftersom detta är vår sista lussedag. vi har genomfört 32 av 43 uppträdanden, men jag skulle vilja lussa på dubbelt så många till! men imorn börjar allvaret igen med prov, redovisningar x3 och skolaskolaskola.

solong!



himlen hänger stjärnsvart

Lusse lella. Hittills har vi genomfört 10 av 42 luciaframträdanden, och imorn blir det att vara på plats 06.30, snacka om tidigt. hoppas alla mår fint, för idag är det tredje advent.


sena kvällar och en starkare röst än någonsin

torsdagskväll, har just haft en häärlig luciaövning i fyra timmar, men det går snabbt när man sjunger med ett så fint luciagäng!
imorgon är det fredag och den dagen kommer att inledas på bernads med frukostbuffé. ciao.


det är tisdagkväll och det enda jag har till förfogan är osmakligt pulverkaffe

dagen
dissikerat en mink, matteplugg, matlagning till familjen, luciaövning & nu: äckelpäckel pulverkaffe bara för att den vanliga kaffet har tagit slut. bläk. (johanna parentes), tur att jag har världens finaste pojkvän att tänka på.



every river that I've tried to cross

lost-coldplay, fin låt detdära.
mattepluggat och gjort äckelkaffe idag. nu: matte & en stor skål pistaschnötter.


du är så fin och du vet knappt om det


söndagspromenad.

tnevda ardnaandra advent

söndag-andra advent-hurbrasomhelst. julen närmar sig, vilket innebär att oliver försvinner i två veckor, men att syster kommer hem. ett minus och ett plus. så jag antar att det går jämt ut, iallfall vad jag har lärt mig på matten. som vi förvrigt ska ha nationellt prov i på onsdag. loovely. nu: matlagning med mammsen. ciao.


snösnösnösnösnösnösnö

lördagsmorgon med ljus och värme. snart blir det till att irra runt i trafiken och sen matteplugg for the day. wiho.
(hade förövrigt en riktigt fin fredagskväll hos emma igår). ciao.


födelsedagstårtan

01-12-10

det blev du & jag.

RSS 2.0