moulin rouge

hela lördagen förbereddes det för kvällens showgirlvisning på Karlssons bar & matsal. jag fick lyckan att representara moulin rougegruppen, wihoo!

le petit déjeuner

frukostar är min favoritmåltid under dagen helt klart. Jag äälskar frukost. Just att sitta ner länge på morgonen och bara häva i sig alla godsaker och samtidigt prata med nån fin vän, läsa en bok eller helt enkelt bara njuta själv, det är underbart.
så imorse blev det finfrukostbuffé på johans med emma, och imorgon, överraskande nog en mysfrukost hemma med lina.
sov gott, & njut av morgondagens frukost, haha.
minibild-google.

misery

endagsvisit i huvudstaden.

fredagfredag

driver runt i pyjamas halva dagen efter tvådagarsjobb på bishop's, awesome. nu hålls det på för fullt i köket & det blir festmiddag för en nyhemkommen syster!

konsten att säga nej

allt krånglar ihop sig och det jag nyss var så glad för ses som ett jobbigt dilemma med massa komplikationer. jag har en sak jag aldrig lär mig, konsten att säga nej. jag vill aldrig göra någon besviken & vill alltid ställa upp, men precis som nu så är det jag själv som hamnar i klistret och måste göra människor besvikna. hatar det.

it isn't over

kan äntligen sluta säga ordet arbetslös & farmor är här och förgyller måndagskvällen.

jakt

satt på ett hygge i skogen med pappa vid min sida, så underbar känsla när solen långsamt gick upp och vi såg tre älgar stå i en skogsdunge. med kikaren tryckt mot ögonen och tystnaden som varade i två timmar, inte illa.
ikväll väntas bongopremiär för stockholmstjejen my med några fina tejer.

daimglasyrkladdkaka och vänner

gick upp tidigt denna morgon för att fixa en noosedags-suprise med lina till vår käre vän ellen. efter lite misslyckad daimdekoration åt jag en brakfrukost med bland annat scones, fruktsallad & smoothie. yum yum.
klockan är strax efter ett och jag har redan fixat kvällens middag till familjen däremot försöker jag hitta tusen anledningar till att inte plugga franska.
bilden är totalkopierad från Linas blogg.

moneybox

varför inte bara vara glad & kolla på fina höstlöv?

oh those were the days

sitter och väntar in fettokvällen med lillebror, pizza, popcorn och film står på schemat. det känns riktigt skönt med en slapp lördagskväll efter fredagsnattens händelser. have a lovely evening

skyscraper

regn och film, städning och smälta glas.

ljuva hem

att åka tåg i totalt 14 timmar är ingen höjdare, men känslan av att komma hem till en mysig & varm hund är obetalbar. jag har iallafall haft några sjukt härliga dagar i umeå och det var sorligt att åka därifrån.

ume

sitter i fanny, emily och linas lägenhet helt ensam & dansar till eliza doolittle, pluggar franska och kollar satc-avsnitt. Jag mår hur bra som helst och vill helst inte åka hemåt Jönköping imorgonnatt.
ciaociao

RSS 2.0